![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Despre cerbi nu vorbim deoarece animalutele sunt lipsite de viclenie, minciuna la tot pasul si slujire cu indarjire a raului.
Menirea omului pe pamant nu este de a manca si de a-si face nevoile ci sa ajunga asemenea lui Dumnezeu Tatal. «τὸ γὰρ μυστήριον ἤδη ἐνεργεῖται τῆς ἀνομίας, μόνον ὁ κατέχων ἄρτι ἕως ἐκ μέσου γένηται·» Last edited by cozia; 20.10.2025 at 14:14:58. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Orice mana intinsa aproapelui e de ajuns ea insasi sa fie un gand bun. Citat:
Sau daca iti da iluzia ca daca ai fi in acord cu el ,toate s-ar alinia si doar asa ar fi posibila rugaciunea de exemplu? Chiar daca tot timpul l-am cultivat si am trait prin el, o minimala ingradire a lui trebuie sa existe , ca sa nu se erijeze intr-un fel de idol, care crede ca lumnea ar trebui sa se alinieze dupa el. Pana si Dumnezeu ar trebui sa se subscrie gandului meu in logica parerii prea inalte de sine, daca ii dau prea multa importanta, daca ma apuc eu sa fac cartile si sa zic ce indoieli am si care cum ar trebui sa fie. Gandul cel bun vine dupa ce ai baut paharul celui rau, ca o iluminare,dimineata , din mila lui Dumnezeu, iar nu din nimicnicia proprie a gandului insusi. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar cand toate devin gandite si cauti tainele lor ascunse, atunci te pasionezi de lumea ideilor, si materia nu mai are atata putere asupra ta. Eu ma pasionez si pentru servici si nu mananc, caci ma pasionez sa caut idei noi. Cu cat mai mult nu m-as pasiona pentru Dumnezeul cel viu , daca in mila Lui ar varsa doar o picatura din harul Sau ,peste mintea mea ratacitoare,si i-ar da lumina. Daca vezi sens in natura si vezi prin ea armonia prezenta a universului , atunci si greutatile fac parte din acest univers , sunt doar o fateta a luptei cu tine . |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Menirea omului pe pamant nu este de a manca si de a-si face nevoile ci sa ajunga asemenea lui Dumnezeu Tatal. «τὸ γὰρ μυστήριον ἤδη ἐνεργεῖται τῆς ἀνομίας, μόνον ὁ κατέχων ἄρτι ἕως ἐκ μέσου γένηται·» |
|
|||
|
|||
![]()
De ce ai aceasta impresie?
|
|