Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Minuni ale Ortodoxiei > Mari Duhovnici si predicile lor

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 08.05.2026, 21:56:32
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Leonid7 Vezi mesajul
Sa inteleg ca l-ai citit si ai ajuns la concluzia ca nu are nici un rost , fără o analiza critica. Ci doar ce presupui ca știi si ca interpretarea ta nerostită , decât doar pe un subpunct al vieții lui e suficienta .

Stiu ca majoritatea considera ca e sfânt , insa ai cumva acces la dosarul de canonizare , sau știi complet viața lui? Ce învățături cunoști de la el ? Cum s-a raportat el la trecut legionar ? Doar suferința pe care o menționezi e suficientă pentru canonizare ? De ce nu faci un efort totuși sa- l citești ?
Ți-ai propus să fii doctor docent în manevrarea textelor cu AI ?

Eu văd că un nr relativ mic de persoane ajung acolo unde sfinția sa e depus la capelă, parcă în cimitirul Giulești, poate câteva zeci de mii, sute de mii în 20 de ani din minim 10 milioane de ortodocși.

Majoritatea nici nu știu ce oameni sunt canonizați în calendarul pan-ortodox.

Ce treabă are faptul că a fost un tânăr care s-a implicat în voluntariat, nu a tras cu arma, nu a făcut discriminări, nu a desconsiderat oameni.

Așa sistemul comunist ar fi condamnat pe oricine se implica pentru țară și pe tine dacă trăiai anii aceia.

Tags
canonizare, martiri, mucenici, sfinti, sfintii inchisorilor

Thread Tools
Moduri de afișare