![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ajunge la viata mea si se deschide o pagina noua
in noaptea fara de sfarsit a umanitatii deja caut in bezna acea lumina care sa imi dea libertate plansul meu se lasa auzit astazi este prima mea desteptare. Totul este atat de mare si de mic descopar vise, descopar priviri care imi ingheata pielea vad frumusetea si cruzimea lumii sunt cuvinte care imi sfasie amaraciunea dar acolo unde este durere este si o samanta de iubire. Dragoste in tacere este sa traiesti clipa dragoste in tacere este cu un sarut sa iubesti sau sa ierti fara cuvinte doar un suflet dezgolit aceasta fericire poate realiza. Dragoste in tacere este sa mergi odata cu vantul dragoste in tacere este felul cum Dumnezeu ne invata adevarul este sa vrei sa castigi in viata dragostea. am invatat sa tac, cred ca e mai bine dar vorbesc ochii mei in numele dragostei sunt cuvinte care musca si ranesc fara ratiune dar cel mai inaltator si mai pur o spune inima. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Citate preferate, cugetari, vorbe de duh | silverstar | Generalitati | 1175 | 03.08.2016 14:54:36 |
poezii crestine | Maria-Raluca | Generalitati | 35 | 08.04.2015 18:15:49 |
Poezii de Pasti | laurastifter | Sfintele Pasti - Invierea Domnului | 21 | 02.05.2013 15:59:15 |
Poezii de Pasti | PuiMicGeorgiana | Sfintele Pasti - Invierea Domnului | 0 | 19.04.2011 11:46:00 |
Poezii crestine! | Laurentiu | Generalitati | 1 | 01.03.2007 14:31:41 |
|