Citat:
În prealabil postat de Noesisaa
 Bine ca dupa codul tau de imbracaminte femeile pot sa aleaga ce culori vor (cred). Dar ce e rau cu pantalonii, sa spunem, gri, sau maro, sau bleumarin la barbati? Mi se par culori decente.
P.S.:
Hai sa iti spun un secret, ca esti tanar si trebuie sa il stii. Foarte multe femei, daca nu majoritatea, gasesc ca barbatii imbracati la patru ace sunt foarte, foarte atragatori. Deci daca vrei, ca barbat, sa nu atragi atentia femeilor, nu purta costume, pantofi dati cu crema, etc. 
|
asa este, Noesis, noua femeilor ne place ca barbatii sa fie imbracati ingrijit si curat.
Curatenia aceasta este insa de mai multe feluri. O haina curata e o buna carte de vizita; dar daca adaugam si curatenia sufleteasca, catre care inclina IoanHodean, atunci e si mai bine. Acum depinde in ce sens sa atraga atentia femeilor. Ar fi bine sa atraga atentia propriei sotii, ca sa nu se ajunga la atatea divorturi si despartiri dureroase. Eu, ca femeie, m-as stradui sa-mi imbrac barbatul frumos, curat, dar nu l-as face prea atractiv pentru privirile tot mai pofticioase ale femeilor de azi, ca sa nu ma fac si eu vinovata de urmarile inevitabile, caci este stiut ca barbatii nu prea stiu sa zica nu unei priviri languroase.