![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
[COLOR=green]Nu am inteles nimic. Ce vrei să spui? Dacă nu te poți exprima clar si concis, renunta.[/COLOR]
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
[COLOR=green][/COLOR] [COLOR=green]Asa cum am spus si eu, limba romana inca nu era formata cu 1400, 1900 de ani in urma. Si nici nu se stia pe atunci de ortodoxism desi cuvantul ortox exista in lb greaca de unde provine. [/COLOR] [COLOR=green][/COLOR] [COLOR=green]Biserica nu impune nimanui folosirea limbii romane vechi... Mi-a spus si dumnealui ca se lucreaza la adaptarea cartilor sfinte - parca Liturghier - la cerintele limbii moderne si asta ca sa atraga lumea spre credinta. Biserica are interes sa atraga populatia spre credinta si nu s-o indeparteze folosind un limbaj neinteles, retrograd. [/COLOR] [COLOR=green][/COLOR] [COLOR=green]Am intrebat de ce biserica este limitativa, de ce credinciosului crestin-ortodox i se vorbeste mereu de diavoli si este amenintat cu iadul. Mi-a spus ca toate acestea sunt exagerari si cei care le promoveaza nu fac bine ortodoxismului. [/COLOR] [COLOR=green][/COLOR] [COLOR=green]La fel, mi-a spus ca citeste ce se scrie aici, pe forum, dar nu este de acord cu foarte multe lucruri care sunt exagerate, voit sau din lipsa de informatii temeinice. [/COLOR] [COLOR=green][/COLOR] [COLOR=green]Am spus ca discutia a ramas nefinalizata. Poate in cursul saptamanii viitoare o sa mai gasim niste timp sa-i mai pun niste intrebari vizavi de temele dezbatute aici si de alte nelamuriri pe care le am eu.[/COLOR] [COLOR=green][/COLOR] [COLOR=green]Am incredere in spusele dumnealui pentru ca este tanar si pana acum nu am vazut nimic exagerat in atitudinea lui.[/COLOR]
|
|||
|
|||
![]()
Este de un real folos a discuta cu cineva fata in fata, a putea pune intrebari si a primi raspunsurile dorite. Ma bucur ca ai gasit pe cineva in care ai incredere, cu care sa discuti despre aceste lucruri.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Saptamana Patimilor | admin | Sfintele Pasti - Invierea Domnului | 71 | 04.05.2013 16:00:01 |
Unire din iubire,cofratietate si comuniune in unitate sau din interes? | Seraphim7 | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 67 | 09.11.2010 13:32:28 |
Saptamana Patimilor | iosif | Din Noul Testament | 21 | 23.04.2008 12:56:11 |
|