![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
nu a fost doar o simpla iubire draga cristii am simtit k e mai mult inca din nainte sa-l vad dar nu credeam sa se termine asa repede el zice k eu nu sunt potrivita pt el de viitor nici nu mai vb k nu era cazul dar il iubeam si il iubesc sti o dragoste adevarata nu se uita niciodata
|
|
||||
|
||||
![]()
nu cred ca o sa mai iubesc vreodata urasc barbatii sunt asa fara inima nu au mila de noi femeile nu pot crede cum ma uraste nu i-am facut nimic de ce ma uraste k il iubesc
|
|
||||
|
||||
![]()
k i-am zis k e mincinos si si-a batut joc de sentimentele mele de iubirea mea
|
|
||||
|
||||
![]()
nu e un om chiar rau uneori e dar eu il iubesc si asa se manie repede si altele imi place de el puteam vb cu el orice avea o inima buna ma facea mereu sa rad imi placea sa stau langa el sa il ascult cum vb imi placea totul la el
|
|
||||
|
||||
![]()
stiu k nu ma iubea pt ca el isi dorea o alta femeie mai buna cred k mine sti cand ma gandesc k o sa fie al alteia imi e mai rau dar incerc sa sufar in mine sa ma inchid in mine sa il pastrez in inima mea k pe o amintire frumoasa
|
|
||||
|
||||
![]()
o amintire care ma va face mereu sa sufar asta e viata dragii mei frati pt voi e usor k aveti pe cineva alaturi nu stiti cum e durerea mea nu e un simplu moft draga alin e ceva real care ma chinuie el nu va intelege niciodata cat de mult il iubesc el vrea altceva sa-i dea Domnul!
|
|
||||
|
||||
![]()
astept parerile voastre eu ramane sa ma rog sa imi dea Domnul putere sa imi revin o sa imi revin stiu dar inima mea nu va mai fi intreaga o sa ramana in o parte din ea.E asa grea dragostea asta dragilor si mai ales sa iubesti fara sa fi iubit
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Iar din propria experinta, iti mai spun ca de multe ori E MAI GREU PTR CEI CARE AU PE CINEVA ALATURI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Am vazut ca spui cuvinte mari precum dragoste adevarata...unde este dragostea adevarata in acest caz?Sau macar stii ce semnifica ea? Dar tu,ce iubesti la acest om? |
|
|||
|
|||
![]()
"shi daca nu vetzi fi ca shi aceshti mici copilashi ai Mei, cu nici un chip nu vetzi intra in imparatzia Cerurilor, caci Imparatzia Cerurilor este a celor ca ei" , "Lasatzi copiii sa vina la Mine" "Venitzi totzi cei ostenitzi shi impovaratzi shi disperatzi shi ingrijoratzi shi pierdutzi shi Eu va voi da Odihna sufletelor voastre" cam asha ceva ne spune sf Treime, citatele sunt inexacte, din memoria mea plina de rateuri,
"Of tu care ai parasit dragostea cea dintai cauta shi te pocaieshte" spune Hristos-Duhul unuia din ingerashii uneia din cele 7 Sfeshtnice ale Sale eu ce pot sa-tzi spun: Poi cine iubeshte shi laasa... cine iuuuubeshte shi laasa... Dumnezeu, deci Dumnezeu sa-i dea pedeapsa... Duuumnezeu sa-i dea pedeapsa, (daca nu se pocaieshte de nimitnicia sa) dar iata cantecul popular: "Păi cine iubește și lasă, Cine iubește și lasă, Dumnezeu să-i dea pedeapsă, Dumnezeu să-i dea pedeapsă, Târâișul șarpelui Și pasul gândacului, Vâjâitul vântului, Pulberea pământului, Pulberea pământului. Că furnica de-i furnică, La trup mare, la cap mică, Și la mijloc subțirică De umblă pe sub pământ, Tot se ține de cuvânt, Tot se ține de cuvânt. Hai, dar noi oameni botezațî, Dar noi oameni botezați, De cuvânt suntem lăsați, De cuvânt suntem lăsați. Că cine iubește și lasă Dumnezeu să-i dea pedeapsă Târâișul șarpelui Și pasul gândacului, Vâjâitul vântului, Pulberea pământului." |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Care fapta este mai grea decat toate ? | mihele_m | Intrebari utilizatori | 2 | 24.08.2011 22:07:46 |
Lupta grea | tigerAvalo9 | Generalitati | 71 | 16.08.2011 21:22:54 |
viata`i grea. | ioanhodean | Generalitati | 20 | 14.07.2008 23:42:11 |
epilepsia: o boala obisnuita sau o boala demonica? | pacifistul | Generalitati | 4 | 18.05.2008 21:24:49 |
Boala | maria55 | Generalitati | 17 | 17.12.2006 12:35:46 |
|