![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
În Karulia, cel mai aspru pustiu al Sfântului Munte, locuia un pustnic care avea o mică pisicuță ce îl alina și îl apăra de șerpi și șoareci. Într-o zi, un vultur care zbura pe deasupra a ochit din cer prada, s-a năpustit în jos și a apucat pisicuța în gheare. Pustnicul a fost necăjit și, neștiind ce să facă, s-a dus imediat în paraclisul său să se plângă sfântului apărător al schitului. S-a dus către candela care ardea în fața icoanei sfântului și a stins flacăra, ca să-și arate supărarea. Pustnicul l-a considerat întotdeauna pe sfânt prietenul său, așa că i-a povestit despre trista întâmplare și i-a cerut ajutorul: – De ce, sfântul meu, nu mi-ai apărat pisicuța? s-a plâns el. În același moment a auzit pisicuța lângă ușă. Fusese eliberată din ghearele atacatorului. ***** aceasta povestioara mi-a ramas in minte de prima oara cand am citit-o in pateric, demult, si tare m-am bucurat sa o gasesc pe site-ul indicat de tine, draga Geo. (apropo, ai terminat cu bine sesiunea de examene? ![]() ![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Muntele athos | ionitamihaela | Generalitati | 3 | 18.09.2012 15:50:00 |
Miracol in Muntele Athos | andreicozia | Calugarul | 27 | 13.08.2010 20:46:46 |
Muntele Athos | sunsray | Generalitati | 15 | 21.03.2010 23:40:54 |
Pelerinaj la Muntele Athos | BogdanF2 | Generalitati | 7 | 08.11.2008 20:21:24 |
|