Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 07.02.2009, 23:20:36
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Pai , de ne uitam aici langa noi ne dam seama ce oameni minunati avem . Asa ca un exemplu concret : Dorina, o moldoveanca jos palari, Mirela, o olteanca ce ne reprezinta cu cinste in afara , Florin Ionut, un banatean de frunte , Jenica, Vasilica, Cristina, Marina, si toti cei de pe aici , suntem reprezentativi pentru ceea ce e romanul.
*Toti cei din pagina mea trecuti la prieteni, adica 60 de buni crestini din toate colturile tarii. 60 de suflete reprezentative ! ! !
Vechi 07.02.2009, 23:22:45
iulyaan's Avatar
iulyaan iulyaan is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.09.2006
Implicit

Pt carcotasii de serviciu!oamenii mor pe strada,fara sa fie bagati in seama si in alte tari.mai terminati cu prostiile.ai diabet?sa te ajute Dumnezeu sa te faci bine.schimba topicul si gusta niste acreala,poate nu-ti creste glicemia
Reply With Quote
Vechi 07.02.2009, 23:24:22
Anca-Miha
Guest

Implicit

Citat:
Pai , de ne uitam aici langa noi ne dam seama ce oameni minunati avem . Asa ca un exemplu concret : Dorina, o moldoveanca jos palari, Mirela, o olteanca ce ne reprezinta cu cinste in afara , Florin Ionut, un banatean de frunte , Jenica, Vasilica, Cristina, Marina, si toti cei de pe aici , suntem reprezentativi pentru ceea ce e romanul.
Exemplele date de tine, Cristian, care se afla departe de Romania, nu sunt in nici un fel reprezentative. Iti spun din propria experienta, ca stand in strainatate esti ca un hibrid; imprumuti multe de la poporul in mijlocul caruia te afli; este inevitabil. important este ca ceea ce inveti sa fie bun.
Dorina; Jenica si altii la fel ca ele, da, sunt reprezentative si bravo lor.
Reply With Quote
Vechi 07.02.2009, 23:38:02
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Anca-Miha Vezi mesajul
Exemplele date de tine, Cristian, care se afla departe de Romania, nu sunt in nici un fel reprezentative. Iti spun din propria experienta, ca stand in strainatate esti ca un hibrid; imprumuti multe de la poporul in mijlocul caruia te afli; este inevitabil. important este ca ceea ce inveti sa fie bun.
Dorina; Jenica si altii la fel ca ele, da, sunt reprezentative si bravo lor.
Draga Anca lista mea e verificat si intoarsa pe toate partile de mine. Sunt vrednici cu totii ( adica 60 ) . Dumnezeu sa ne binecuvanteze pe toti !
Vechi 07.02.2009, 23:50:17
Anca-Miha
Guest

Implicit

Nu ma indoiam ca sunt vrednici a-ti fi prieteni. Noi aici vorbim despre Romania si oamenii care traiesc in Romania. Cei din afara nu mai au aceasta insusire, fiind rezidenti in alta parte. Poate odata vorbim si despre cei de peste hotare, despre avantajele si dezavantajele de a trai in strainatate, caci nici aici nu umbla cainii cu covrigi in coada.
Reply With Quote
Vechi 07.02.2009, 23:50:21
nastac_miruna's Avatar
nastac_miruna nastac_miruna is offline
Member

Data înregistrării: 15.11.2007
Locație: BUCURESTI
Unhappy

Stiam ca romanii nu sunt uniti nicaieri in aceasta lume, dar nici macar intr-o comunitate atat de mica de pe acest forum?
Sa ti se para ca numai anumiti oameni de aici sunt buni dand si nume, mi se pare cel putin neelegant! Si cred ca asta este un mare defect al nostru al romanilor, ca ne credem buni, mai buni ca altii! Mandria este un mare pacat in fata Lui Dumnezeu! Toti suntem pacatosi si incercam sa fim mai buni!
Dar atentie, sa nu cadem in extrema cealalta, sa ne vedem niste sfinti! Caci atunci sigur ne paste gheena!
Reply With Quote
Vechi 07.02.2009, 23:55:49
sofiaiuga's Avatar
sofiaiuga sofiaiuga is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.02.2007
Implicit

avem o tara f.f.f.frumoasa cu toate formele de relief ,pe care am avut ocazia sa o admir pe traseele pelerinajelor organizate de preoti ,cu autocare,avem o Romanie pitoreasca si spirituala ,cu multe manastiri situate in cele mai frumoase locuri ,avem o istorie presarata cu sfinti ,care au condus poporul ,precum Stefan cel Mare si C-TIN Brincoveanu,dar si de viteji precum MIHAI VITEAZUL ,Mircea cel Batrin ,exemple de urmat pt noi in aceste vremuri grele pe care le traim!Avem o vechime foarte mare ,cea mai mare vechime pe acest batrin continent ,asa cum o dovedesc si scrierile de la Turtucaia,avem o limba cu numerose nuante de exprimare ,asa cum spunea si par.Rafail Noica ,ce cunoaste si alte limbi si a trait in Anglia ,avind astfel posibilitatea sa faca o comparatie.Avem si o crsdinta care ne-a scos din multe necazuri de-a lungul timpului si a timpurilor .Sa multumim lui Dumnezeu pentru toate si sa-l rugam sa nu-si intoarca fata de la noi ,care am devenit f.f.pacatosi in frunte cu destui conducatori .incit ne intrebam Romania -incotro!?dar sa nu deznadajduim ci sa ne rugam si sa spunem printre alte rugaciuni si IMNUL MAICII DOMNULUI compus de un roman ieroschimonahul DANIIL de la man .Rarau ,imn definitivat in inchisoare ,dar oare mai are vreo tara un IMN inchinat MAICII DOMNULUI ??!!Se pare ca nu .Deci sa studiem site-ul www.rugul aprins.ro pentru a afla si mai multe.DUMEZEU SA AJTE ROMANIA!si sa ne ierte pe noi pacatosii.
Reply With Quote
Vechi 07.02.2009, 23:58:51
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de nastac_miruna Vezi mesajul
Stiam ca romanii nu sunt uniti nicaieri in aceasta lume, dar nici macar intr-o comunitate atat de mica de pe acest forum?
Sa ti se para ca numai anumiti oameni de aici sunt buni dand si nume, mi se pare cel putin neelegant! Si cred ca asta este un mare defect al nostru al romanilor, ca ne credem buni, mai buni ca altii! Mandria este un mare pacat in fata Lui Dumnezeu! Toti suntem pacatosi si incercam sa fim mai buni!
Dar atentie, sa nu cadem in extrema cealalta, sa ne vedem niste sfinti! Caci atunci sigur ne paste gheena!
Daca erai un gram smerita, nu te deranja. Ce-l deranjat de altii e mandru ! Nici atata lucru nu stiai ?
Vechi 08.02.2009, 00:00:39
Anca-Miha
Guest

Implicit

Da, Miruna, nu numai acum in Triod, ci in tot restul anului sa ne vedem de pacatele noastre.
Romanii au toate calitatile, dar nu sunt uniti. Poate ne spune cineva de ce este asa. Este o realitate. grupurile, "bisericutele", vizibile si pe forum, sunt facute dupa interese, insusiri, etc. nu stiu ce ar duce la unirea tuturor romanilor; poate o figura harismatica, menita sa ne adune in jurul ei; poate un pericol. Cine stie?!?
Pe acest topic vorbim in general despre calitatile romanilor, nu evidentiem pe nimeni in special. Dar a fost buna interventia lui Cristian, caci astfel l-am vazut pe pagina lui personala, impreuna cu Mirela si cred ca si Stefan. Pe restul nu-i pot ghici. Eu nu prea umblu pe paginile personale decat rareori, asa ca acum.
Reply With Quote
Vechi 08.02.2009, 00:02:20
Anca-Miha
Guest

Implicit

Citat:
Daca erai un gram smerita, nu te deranja. Ce-l deranjat de altii e mandru ! Nici atata lucru nu stiai ?
Sa nu judecam, draga Cristian, caci a evidentia pozitiv pe unii, inseamna a-i pune in umbra pe ceilalti. Nu cred ca e vorba de mandrie. Si apoi cine nu e mandru, nu?!?
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
a doua romanie....MOARTA.terifiant iulyaan Generalitati 117 28.02.2011 16:46:24
Romanie, Romanie... eodor nastasa Generalitati 45 06.06.2010 02:03:32