![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Cunosti Sfintele Scripturi, care pot sa-ti dea intelepciunea care duce la mantuire, prin credinta in Hristos Iisus"(2 Timotei 3:15) Cunoasteti o invatatura mai buna decat Sfanta Scriptura (Cuvantul lui Dumnezeu)? Pentru mine este singura care ma poate feri de inselatoriile foarte subtile si rafinate ale celui rau si-mi poate arata Calea, Adevarul si Viata. |
|
||||
|
||||
![]()
Care este voia LUI? dar Calea mantuirii,care-i in viziunea D-voastra?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Despre calea mantuirii, exista doar una: "Eu sunt Calea , Adevarul si Viata". |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Care este atunci rolul pastorului? Mai bine zis citirea ei pt.a gasi tot felul de nascociri. |
|
|||
|
|||
![]()
Dati exemple de nascociri. Asta, numai in cazul ca sunteti constient de afirmatiile dvs.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
pai,penticostalii vin si ne vb.despre vb in limbi si botezul cu duh sfant voi vb.de practici iudaice care se pastreaza in crestinism etc. apoi veniti si spuneti:nu sfinti,cruce,moaste,Maica Domnului,imparatia de 1000 de ani,nu exista iad nici suflet nemuritor,credinta suficienta pt.mantuire fara faptele bune,etc.le nascociti de nici voi nu mai stiti cum sa le intoarceti. |
|
|||
|
|||
![]()
Sa le luam pe rand. Dati un exemplu de practica iudaica pastrata de adventisti (eu sunt adventist), desi a fost desfiintata.
|
|
|||
|
|||
![]()
Va rog sa refolmulati aceste "acuzatii" pentru ca in cea mai mare parte sunt niste inventii rautacioase (ex: nu sfint, nu cruce, mantuirea fara faptele credintei, etc.)
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cateva intrebari pentru neoprotestanti si protestanti. | Seraphim7 | Secte si culte | 104 | 23.10.2022 00:36:38 |
Profeti adventisti | NeInocentiu | Secte si culte | 592 | 07.05.2012 09:41:27 |
Cateva intrebari pentru sfintii preoti si crestini | RafaelMiticaPitulice | Despre Sfanta Scriptura | 25 | 02.08.2011 09:01:17 |
Despre Penticostali, Baptisti, Adventisti | danyel | Secte si culte | 741 | 11.08.2010 21:37:50 |
|