![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Una este CUNOASTEREA SCRIPTURII si alta este INVATAREA. Voi o cunoasteti,de aceea sunteti atatea neamuri si semintii ale crestinismului....NOI o invatam,doar ca , cat o pune cineva in aplicare aceasta invatatura ramane la atitudinea fiecaruia. DIAVOLII crezi ca nu cunosc scripturile,ba mai bine ca voi,; si pun in practica ceva???.Voi...la fel,filozofati si spuneti multe dar totul este sec.La ce te ajuta cunoasterea daca nu stii ce vrea sa spuna ...am mai spus sunteti ca famenul etiopian care citea dar nu intelegea ce citeste (nu ca avea retard mintal).Asa si voi cititi si spuneti dupa cum dicteaza Scriptura...crezi ca Domnul nu a lasat o invatatura bogata?...tu crezi ca totul se rezuma la a cunoaste si la a primi botezul.??? Cu ce ma simt eu mai curat ca stiu Scriptura...sa stii ca am sa o citesc toata,apoi sa vad ce se intampla cu viata mea.Iti repet, mai cu multe ramane crestinul in 20 de minute ca in 3 ore.In minutele acelea invata o metoda de a se feri de pacat (1 ex.) in 3 ore...a.a.a.la voi nu mai trebuie invatatura numai cunoastere ca voi sunteti MANTUITI. |
|
||||
|
||||
![]()
Crezi ca crestinii nostri nu stiu despre D-zeu nimic,nu stiu viata si activitatea Lui,INVATATURA care se desprinde din cuprinsul epistolelor s.a.m.d.Repet...una e cunostinta si alta invatatura. STII CE NU STIU ORTODOCSII,MINCIUNILE PE CARE LE DESPRIND UNII DIN BIBLIE (un ex.CUM CA TREBUIE SA SE BOTEZE SA FIE MANTUIT...adica ,o baita buna si CHEILE RAIULUI is pe mainile lor...cu ce crezi ca-l avantajaza pe un "pocait"citirea scripturii,SA CUNOASCA,CE? (asta e o intrebare la care astept un raspuns sincer)....crezi ca toti ''STUDENTII BIBLIEI" inteleg ce citesc?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Cunosti Sfintele Scripturi, care pot sa-ti dea intelepciunea care duce la mantuire, prin credinta in Hristos Iisus"(2 Timotei 3:15) Cunoasteti o invatatura mai buna decat Sfanta Scriptura (Cuvantul lui Dumnezeu)? Pentru mine este singura care ma poate feri de inselatoriile foarte subtile si rafinate ale celui rau si-mi poate arata Calea, Adevarul si Viata. |
|
||||
|
||||
![]()
Care este voia LUI? dar Calea mantuirii,care-i in viziunea D-voastra?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Despre calea mantuirii, exista doar una: "Eu sunt Calea , Adevarul si Viata". |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Care este atunci rolul pastorului? Mai bine zis citirea ei pt.a gasi tot felul de nascociri. |
|
|||
|
|||
![]()
Dati exemple de nascociri. Asta, numai in cazul ca sunteti constient de afirmatiile dvs.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
pai,penticostalii vin si ne vb.despre vb in limbi si botezul cu duh sfant voi vb.de practici iudaice care se pastreaza in crestinism etc. apoi veniti si spuneti:nu sfinti,cruce,moaste,Maica Domnului,imparatia de 1000 de ani,nu exista iad nici suflet nemuritor,credinta suficienta pt.mantuire fara faptele bune,etc.le nascociti de nici voi nu mai stiti cum sa le intoarceti. |
|
|||
|
|||
![]()
Sa le luam pe rand. Dati un exemplu de practica iudaica pastrata de adventisti (eu sunt adventist), desi a fost desfiintata.
|
|
|||
|
|||
![]()
Va rog sa refolmulati aceste "acuzatii" pentru ca in cea mai mare parte sunt niste inventii rautacioase (ex: nu sfint, nu cruce, mantuirea fara faptele credintei, etc.)
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cateva intrebari pentru neoprotestanti si protestanti. | Seraphim7 | Secte si culte | 104 | 23.10.2022 00:36:38 |
Profeti adventisti | NeInocentiu | Secte si culte | 592 | 07.05.2012 09:41:27 |
Cateva intrebari pentru sfintii preoti si crestini | RafaelMiticaPitulice | Despre Sfanta Scriptura | 25 | 02.08.2011 09:01:17 |
Despre Penticostali, Baptisti, Adventisti | danyel | Secte si culte | 741 | 11.08.2010 21:37:50 |
|