Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 14.04.2009, 17:40:10
silverstar's Avatar
silverstar silverstar is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.04.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Anca-Miha Vezi mesajul
Sigur ca discutam despre rege; faceam doar o analogie. Nu stiu pe ce se bazeaza parerea ta despre casa regala; i-ai intalnit, ai vorbit cu ei? Eu am avut onoarea!
[COLOR=green]Anca, eu credeam ca mi-ai citit argumentatia, dar se vede că nu. E postarea nr 6, din 10 apr: [/COLOR]
Citat:
[COLOR=#008000]In istoria universala nu s-a pomenit pana acum ca un rege sa ceara, sa pretinda poporului, "despagubiri" de zeci de milioane de dolari/euro si proprietati, asa cum a facut-o regele acesta.

Sunt milioane de romani-pensionari care traiesc extrem de greu, dintr-o pensie de mizerie, dupa o viata grea, de munca si sacrificii. A venit acest nedemn care, ca venetic, ca strain de neam, nu poate sa inteleaga durerea unui popor blestemat, oropsit si a cerut "despagubire". Pentru ce "despagubire"? Ce a facut sa merite, sa ceara "despagubire"? Cum a putut intinde mana aceea care-i tremura de batranete ca sa primeasca bani nemunciti, nemeritati, cand batranii nostri mor de saracie si de indiferenta autoritatilor?[/COLOR]

[COLOR=green]O sa spui poate ca nu e vinovat el, care a cerut ci cei care i-au dat. Vina le apartine in egala masura... Liberalii au dat, ca doar nu au dat din buzunarul lor, acum il vor pe ginerele Duda presedinte pentru ca au nevoie de o marioneta la Cotroceni ca sa-si faca jocurile lor murdare.[/COLOR]

[COLOR=green]Din Romania inca se mai poate fura, Romania inca este bogata dar linistea hotilor a fost tulburata de Basescu...[/COLOR]
[COLOR=green]Eu n-o tin langa pentru că sunt tâmpită sau insensibilă la nou ori pentru că nu cunosc istoria. Am argumente și în afară de acestea. [/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]De la alegerea lui Duda ca presedinte al României pana la monarhie nu este decat o schimbare de direcție, atat! Si ce facem? Franta a scapat de monarhie la 1789 si noi, în anul de gratie 2009, regresam, adoptam un sistem vechi, perimat, aproape repudiat. [/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]Sigur, nu eu hotărăsc soarta României ci noi, românii. Eu sunt doar un vot care poate hotari sau... nu... Dar, nu voi fi niciodata de acord ca tara mea, oamenii acestia sa ajunga slugile unor venetici care, timp de 50 de ani de comunism, nu au facut nimic pentru romani. [/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]Te vei convinge ca Duda este omul lui Patriciu, omul liberalilor. Nu se poate sa nu-și dea vreounul cu stângul în dreptul în perioada campaniei...[/COLOR]

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Manastirea Radu Voda modoran mariana Intrebari utilizatori 7 21.04.2012 22:29:43
radu voda cristina mioara Generalitati 1 28.07.2011 21:11:10
Candidatura domnului Remus Cernea la presedintia Romaniei hmiron Generalitati 4 02.09.2009 15:16:02
RADU URMEAZA SA FIE OPERAT! radulia Umanitare 2 18.05.2008 21:00:54