Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 04.05.2009, 09:17:50
windorin's Avatar
windorin windorin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.10.2006
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de eduardd Vezi mesajul
De aceea e nevoie de mult mai multa rugaciune mamelor. Iertare, nici eu nu stiu inca sa fiu o mama buna dar as vrea sa invat sa fiu. Am recitit mesajul lui Stefan, pune o intrebare fireasca: La discoteca ma duc sa ma rog?? Ei, eu in calitate de mama as spune, ca daca eu ca mama as fi reusit sa iti sadesc dragsotea de rugaciune inca de mic copil, singur ai fi ales sa nu mergi acolo. Dar mergi, asta e! Parerea mea e ca nimic nu poate vatama sufletul daca are radacina buna, cade dar este imposibil sa nu isi aminteasca de pacea din trecut. Nu muzica e rea, sau dansul ci ceea ce face mintea si inima ta cu el. Ma uit la mine, adorm poate uneori fara rugaciune, simt ca imi lipseste ceva si dorm neimpacata. Eu nu ma tem de mersul la discoteca (Doamne ajuta-ma sa si respect acestea cand vor mai creste copii mei) probabil va fi inevitabil odata cu varsta insa ma tem sa nu voi avea suficiente lacrimi sa o rog pe Stapana sa nu ingaduie sa le adoarma Constiinta!
Frumoasa intelegere a lucrurilor. Problema mamei, a celei ce indruma, zideste si se roaga este una bine pusa, chiar si la acest toipic. De ce? Pentru ca, nu de putine ori, atitudinea parintilor (si mai ales a mamei) a facut pe multi tineri sa alerge si mai tare in cluburi alte asemenea locuri. Daca mamele ar avea dragoste si o intelegere a nevoilor acelora, cu mult mai putini ar merge pe acolo. Stiti cum e, cu cat interzici mai mult, cu atat inciti mai mult, cu atat impingi parca spre acea incapatanare pe care o cam avem cu totii.

Reply With Quote

Tags
cluburile, discoteca, muzica

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
cine poate merge la Sf. Maslu?! Jamaica Maslul 32 17.05.2010 10:36:06
A merge sau a nu merge cu Hristos. maria-luisa Generalitati 7 17.12.2009 15:48:21
ajutati o fata sa poata merge johnson22cta Umanitare 3 28.08.2008 23:12:19
discoteca GIULIX18 Generalitati 39 14.02.2008 00:41:34