Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 05.05.2009, 20:31:22
scrabble
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de geo.nektarios Vezi mesajul
[SIZE=4]Fratii mei, oare CAND veti INVATA sa ascundeti GRESELILE APROAPELUI??????? NU VA E TEAMA DE DUMNEZEU CA DACA VETI MURI IN CLIPA IN CARE VETI JUDECA PE APROAPELE VETI FI OSANDITI FARA MILA????[/SIZE]
[SIZE=4]Oare nu stiti ca spune Domnul Hristos ca daca vei ascunde greseala aproapelui tau si El, Hristos, va acoperi greseala Ta???[/SIZE]
[SIZE=4]De ce dar trebuie sa "INVENINATI" lumea cu RAUTATILE VOASTRE???? CE castig aveti din asta???? aratand cu degettul, veti fi aratati!!![/SIZE]
[SIZE=4]Oare nu stiti ca in ce te va afla moartea in aceea te va judeca Hristos????[/SIZE]
[SIZE=4][/SIZE]
[SIZE=4]Cum dar INDRAZNITI fara RUSINARE a publica greseala unui IERARH????[/SIZE]
[SIZE=4]In loc sa CERETI "SA NE RUGAM PT IPS.TEODOSIE" ii facem cunoscuta greseala ca sa avem subiect de discutie, de barfa, judecata, clevetire, si mai ales MANDRIE!!!![/SIZE]
[SIZE=4][/SIZE]
[SIZE=4]Suntem SUB talpa IADULUI inca de acum, daca NU STIM SA IUBIM PE APROAPELE NOSTRU!!!![/SIZE]
[SIZE=4]Daca TATAL UNUIA DINTRE FRATIILE VOASTRE ar fi acum subiectul de discutie pe forum, v-ar conveni sa vedeti cum e judecat si barfit???? asa e si cu un CONDUCATOR de BISERICA!!! [/SIZE]
[SIZE=4]NU ESTE DREPTATE LA OAMENI, NUMAI LA DUMNEZEU, desi IN OKII NOSTRI VEDEM CUM GRESESTE!!!![/SIZE]
[SIZE=4][/SIZE]
[SIZE=4]FIE-VA MILA DE SUFLETELE VOASTRE!!!![/SIZE]
[SIZE=4][/SIZE]
[SIZE=4]Iertati-ma, dar TINETI LA CEEA CE ESTE AL ORTODIXIEI SI AL NOSTRU!!!! [/SIZE]
[SIZE=4]VA rog sa ma iertati de Duritate!!! ASA SUNTEM: JALNICI!!!![/SIZE]
Scuza-ma, eu traiam cu impresia ca exista legi in tara asta si ca cine nu le respecta plateste. Poate dintr-o perspectiva crestina trebuie sa va rugati pentru el, dar daca omul e vinovat - la puscarie.
Vechi 05.05.2009, 20:36:41
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de scrabble Vezi mesajul
Scuza-ma, eu traiam cu impresia ca exista legi in tara asta si ca cine nu le respecta plateste. Poate dintr-o perspectiva crestina trebuie sa va rugati pentru el, dar daca omul e vinovat - la puscarie.
Iar tu la reeducare, pentru lipsa celor 7 ani de acasă ! ! !
Vechi 05.05.2009, 22:04:15
geo.nektarios's Avatar
geo.nektarios geo.nektarios is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.07.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Iar tu la reeducare, pentru lipsa celor 7 ani de acasă ! ! !
...mai tre sa scri la unul de aici... esti TARE!!! ...m-ai facut sa rad calumea...
Vechi 05.05.2009, 23:19:04
angelica2009 angelica2009 is offline
Banned

Data înregistrării: 08.04.2009
Implicit rugati-va pt ei

Oameni buni cat este de usor sa faci un rau.Asa cum a patit si parintele Sava pe care nu l-am cunosscut personal doar ce am citit pe forum si am vizionat filmul dat de pro TV.Oameni buni,nu va mai grabiti voi sa judecati.Au si ei ispite ca doar sunt oameni(nu este Om care sa nu greseasca nu mai Tu singur esti Doamne fara de pacat),ei duc o cruce mult mai grea decat a noastra.Sunt sigura ca atunci in postul pastelui satana si-a facut aparitia si a incercat sa lupte cu sufletele lor.Hai sa ne vedem barna din ochii nostrii.Stiti ce zicea Parintele Arsenie intr-o carte de-a sa?Daca vedem un preot beat in sant sa il ridicam si sa mergem sa ne spovedim la el.Nu avem noi voie sa judecam,Pe totzi ne asteapta Dreapta Judecata.Preotii se duc in rai dupa cat de multe suflete matuiesc .Rugati-va pt ei si nu ai mai tot intaratati atat cu reportaje ascunse ca veti da sigur socoteala dincolo.Dumnezeu sa va ajute si sa va lumineze mintile.Amin
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
A plecat la Dumnezeu Arhiepiscopul Buzaului si Vrancei maria-15 Generalitati 7 09.01.2013 15:38:47
Cum isi vinde cineva sufletul diavolului? elom Generalitati 40 18.07.2012 14:10:38
Daca vinde cineva unele carti sunsray Stiri, actualitati, anunturi 4 20.03.2012 23:34:34
IPS Teodosie padrevicentiu Generalitati 1 12.09.2009 22:08:35