Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 08.05.2009, 16:11:42
bmd
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Lavrentiu Vezi mesajul
BMD, prin mesajul de mai sus vrei sa te indreptatesti pe tine. Sa fii cel care zice despre celalalt ca e fatarnic. In momentul in care tu spui "te indreptatesti!" dai sa se inteleaga ca tu nu te indreptatesti.
Wauuuuuuuu cita logica! M-ai pus pe spate! Sigur ca ma indreptatesc cu fiecare mesaj pe care-l scriu pe forumul asta (aproape) asa cum o face fiecare de altfel! Daca nu ne-am da fiecare mustarul ci doar am citii ce scrie ar fi OK, dar noi ne spunem parea (unii cea propie, altii sint "teleghidati" dar fiecare in felul lui e convins ca parerea lui ese mai buna, altfel n-ar scri-o! Acum la sfirsit Dumnezeu alege daca parerea unuia sau altuia a fost cea buna si daca ce a spus el a fost de folos sau nu! De aceea ar trebuii daca tot nu tacem sa fin 100% convinsi de ce spunem si de consecinte. Tu de ex. prin faptul ca mi-ai scris doua mesaje unul dupa altul nu faci decit o "vinatoare" dupa o biata vrabie! Se pare ca mindria ta a fost foarte lezata de cuvintele mele. Asta am si dorit...poate te uiti (nu doar spui) altfel la tine!

Citat:
Mie mi se pare ca esti o persoana foarte nervoasa si pe alocuri violenta.
Da, rup lantul!!!
Citat:
Iertati.
Sti dupa ce cunosti un "sfint"? Dupa acest iertati care nu vine din suflet ci este doar o masca!

Citat:
PS. Am scris acest mesaj ca sa ma indreptez din vorbe.
Nici macar comic nu esti; ai scris acest mesaj pentru ca ti-am lezat muntele de mindrie!

Citat:
Adica ce vrei tu sa zici e ca "a nu condamna" e totuna cu "a lua apararea".
Nu a condamna este una, a lua apararea este alta, a te face ca ploua este una, a lua atitudine este altceva samd.
Tu care "stravezi" asa de bine poate mai citesti mesajele lui AlinB si poate reusesti sa intelegi, sincer ma indoiesc (omul intelege doar ce doreste)

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
A plecat la Dumnezeu Arhiepiscopul Buzaului si Vrancei maria-15 Generalitati 7 09.01.2013 14:38:47
Cum isi vinde cineva sufletul diavolului? elom Generalitati 40 18.07.2012 13:10:38
Daca vinde cineva unele carti sunsray Stiri, actualitati, anunturi 4 20.03.2012 22:34:34
IPS Teodosie padrevicentiu Generalitati 1 12.09.2009 21:08:35