![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Doamne tine-ne in lumina! |
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Am primit cartea cadou ,dupa ce vazusem un documentar despre codul lui Da Vinci cred ca pe National Geographic. Am citit cel mult 30 de pagini . N-am mai putut s-o citesc si nici nu-mi pare rau ca n-am facuto. Pur si simplu n-am putut s-o citesc . Documentarul mi-a spus tot ..o aberatie din care Brown a stiut cum sa faca bani .
In documentar afirma ca tot ce-a scris in carte se bazeaza pe realitati istorice . Romanul lui Brown bazat pe ,, legende si zicatori ,, nu exprima un adevar istoric, ci exprima cel mult opinia lui . Amuzant este ca are tupeul s-o ridice la rang de adevar.
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Care sunt cei 12 apostoli, în ordine de la stânga la dreapta, din pictura lui da Vinci?
|
|
|
|||
|
|||
|
O colega mi-a povestit continutul acestei carti. Pur si simplu mi-a disparut curiozitatea de a o citi, considerand ca e o carte nefolositoare pentru mantuirea mea. Mi s-a parut curios ca ceasta carte s-a vandut fara probleme intr-o tara care-si spune ,,ortodoxa''.
|
|
|
|||
|
|||
|
Am citit cartea,este o lectură ușoară o carte comercială folositoare celor care vor să aibă argumente în favoarea denigrării valorilor noastre creștine.
O simplă carte,un roman care se vrea documentată științific dar care este s.f. nu poate tulbura pe cineva care crede în Iisus Hristos.Și dacă să presupunem că cele scrise acolo chiar ar fi adevărate mie nu-mi pot clătina credința cu nimic și ca mine sunt muuuulți. |
|
|
|||
|
|||
|
"codul lui da vinci" mi se pare un rahat si nici macar nu mi se pare a fi al lui Leonardo da Vinci.
Daca asta o fi fost ce a crezut el, atunci e ok, dar nu poti judeca un om medieval pt ca nu avea acces la biblioteca din Alexandria (care de fapt a ars). 'Nu judeca, ca sa nu fi judecat!" |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Care este adevarul despre vorbirea in limbi ? | petrut-angel | Secte si culte | 1534 | 12.03.2018 23:00:37 |
| Care e parerea voastra? | camy_d | Generalitati | 26 | 10.03.2011 17:46:42 |
| Parerea voastra despre .Care sfarsit? | tigerAvalo9 | Generalitati | 5 | 06.09.2008 09:29:07 |
| Parerea protestantilor despre Biserica Ortodoxa | danyel | Secte si culte | 12 | 27.01.2008 20:05:28 |
| ne dam cu parerea despre pacatul sinuciderii | morgoth78 | Eutanasia | 4 | 02.01.2008 23:59:03 |
|
|