Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 10.05.2009, 20:11:56
LapetiteMoc LapetiteMoc is offline
Banned

Data înregistrării: 04.05.2009
Religia: Ortodox
Lightbulb

Citat:
În prealabil postat de Florin-Ionut Vezi mesajul
A facut si omul un ban gramada pe un subiect controversat. Dumnezeu sa-l ierte si sa-l lumineze.
Exact! Atat si nimic altceva! Spiritual, niciun castig!

Doamne tine-ne in lumina!
Reply With Quote
Vechi 10.05.2009, 22:02:38
adorcrysti
Guest

Implicit Adevar si minciuna in Codul lui Da Vinci

http://www.crestinortodox.ro/editori...l-lui-da-vinci
Reply With Quote
Vechi 11.05.2009, 00:04:33
sia's Avatar
sia sia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.11.2007
Locație: Bucuresti
Implicit

Am primit cartea cadou ,dupa ce vazusem un documentar despre codul lui Da Vinci cred ca pe National Geographic. Am citit cel mult 30 de pagini . N-am mai putut s-o citesc si nici nu-mi pare rau ca n-am facuto. Pur si simplu n-am putut s-o citesc . Documentarul mi-a spus tot ..o aberatie din care Brown a stiut cum sa faca bani .
In documentar afirma ca tot ce-a scris in carte se bazeaza pe realitati istorice .
Romanul lui Brown bazat pe ,, legende si zicatori ,, nu exprima un adevar istoric, ci exprima cel mult opinia lui . Amuzant este ca are tupeul s-o ridice la rang de adevar.
Vechi 11.05.2009, 00:16:26
patinina34's Avatar
patinina34 patinina34 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.11.2008
Locație: peste oceane si peste mari
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru patinina34
Implicit

Citat:
În prealabil postat de sia Vezi mesajul
Am primit cartea cadou ,dupa ce vazusem un documentar despre codul lui Da Vinci cred ca pe National Geographic. Am citit cel mult 30 de pagini . N-am mai putut s-o citesc si nici nu-mi pare rau ca n-am facuto. Pur si simplu n-am putut s-o citesc . Documentarul mi-a spus tot ..o aberatie din care Brown a stiut cum sa faca bani .
In documentar afirma ca tot ce-a scris in carte se bazeaza pe realitati istorice .
Romanul lui Brown bazat pe ,, legende si zicatori ,, nu exprima un adevar istoric, ci exprima cel mult opinia lui . Amuzant este ca are tupeul s-o ridice la rang de adevar.
Acelasi lucru mi s-a intimplat si mie de altfel.
Vechi 17.05.2009, 13:31:19
AdeLlA's Avatar
AdeLlA AdeLlA is offline
Junior Member

Data înregistrării: 10.08.2008
Implicit

Care sunt cei 12 apostoli, în ordine de la stânga la dreapta, din pictura lui da Vinci?
Reply With Quote
Vechi 17.05.2009, 21:49:54
antoniap
Guest

Implicit

O colega mi-a povestit continutul acestei carti. Pur si simplu mi-a disparut curiozitatea de a o citi, considerand ca e o carte nefolositoare pentru mantuirea mea. Mi s-a parut curios ca ceasta carte s-a vandut fara probleme intr-o tara care-si spune ,,ortodoxa''.
Reply With Quote
Vechi 17.05.2009, 22:09:18
dorinastoica14
Guest

Implicit

Am citit cartea,este o lectură ușoară o carte comercială folositoare celor care vor să aibă argumente în favoarea denigrării valorilor noastre creștine.
O simplă carte,un roman care se vrea documentată științific dar care este s.f. nu poate tulbura pe cineva care crede în Iisus Hristos.Și dacă să presupunem că cele scrise acolo chiar ar fi adevărate mie nu-mi pot clătina credința cu nimic și ca mine sunt muuuulți.
Reply With Quote
Vechi 18.05.2009, 20:32:52
markmt markmt is offline
Junior Member

Data înregistrării: 13.05.2009
Implicit cer scuze ca nu spun mai mult

"codul lui da vinci" mi se pare un rahat si nici macar nu mi se pare a fi al lui Leonardo da Vinci.
Daca asta o fi fost ce a crezut el, atunci e ok, dar nu poti judeca un om medieval pt ca nu avea acces la biblioteca din Alexandria (care de fapt a ars).
'Nu judeca, ca sa nu fi judecat!"
Reply With Quote
Vechi 11.03.2011, 17:41:58
camy_d camy_d is offline
Banned

Data înregistrării: 14.11.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de markmt Vezi mesajul
"codul lui da vinci" mi se pare un rahat si nici macar nu mi se pare a fi al lui Leonardo da Vinci.
Daca asta o fi fost ce a crezut el, atunci e ok, dar nu poti judeca un om medieval pt ca nu avea acces la biblioteca din Alexandria (care de fapt a ars).
'Nu judeca, ca sa nu fi judecat!"
Leonardo da Vinci nu are nicio vină. Doar a pictat „Cina cea de taină”, că doar era mare pictor și Dan Brown a observat acel V, care nici nu i-a trecut pictorului prin cap că ar avea vreo importanță, nici nu cred că a conștientizat că are un V în tablou. Și eu dacă aș face un desen, un om rău intenționat ar putea găsi niște simboluri acolo, la care nu m-aș fi gândit niciodată.
Reply With Quote
Vechi 11.03.2011, 17:45:47
cristinadaciana
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de camy_d Vezi mesajul
Leonardo da Vinci nu are nicio vină. Doar a pictat „Cina cea de taină”, că doar era mare pictor și Dan Brown a observat acel V, care nici nu i-a trecut pictorului prin cap că ar avea vreo importanță, nici nu cred că a conștientizat că are un V în tablou. Și eu dacă aș face un desen, un om rău intenționat ar putea găsi niște simboluri acolo, la care nu m-aș fi gândit niciodată.
Nu e doar acel V. Lucrarile lui sunt pline de simboluri si nu cred ca a fost atat de aerian sa nu stie ce picteaza... sau de ex ca a pictat o mana fara corpul careia ar trebui sa-i apartina.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Care este adevarul despre vorbirea in limbi ? petrut-angel Secte si culte 1534 12.03.2018 23:00:37
Care e parerea voastra? camy_d Generalitati 26 10.03.2011 17:46:42
Parerea voastra despre .Care sfarsit? tigerAvalo9 Generalitati 5 06.09.2008 09:29:07
Parerea protestantilor despre Biserica Ortodoxa danyel Secte si culte 12 27.01.2008 20:05:28
ne dam cu parerea despre pacatul sinuciderii morgoth78 Eutanasia 4 02.01.2008 23:59:03