Citat:
În prealabil postat de emanuel2007
desigur , eu nu te reduc la simpla erezie ce o propovaduiesti ; ai sansa mare de mantuire inca ... insa asta depinde si de ravna ta si de cat de repede ai sa te corectezi de balast ...
orice om are si calitati si trebuie recunoscute ; nu e bine sa califici omul ca fiind numai eretic si gata ; in societate este bine chiar ca sa nu ii zici unui om in fata ereticule , chiar daca si este ; ii zici eretic numai daca este vorba despre ce este el din punctul tau de vedere ... este bine sa ii zici doar : eu am alta credinta si sa nu il infrunti in fata ... dar acuma mi-am permis sa iti zic pe fata cum te consider eu deoarece am vrut sa clarific o situatie ambigua : te dai drept ceea ce nu esti , din punctu meu de vedere ; eu nu te consider ortodoxa cu credinta de aceea ti-am zis ce cred pe fata ... ca sa fim intelesi , sa clarificam relatia noastra cu adevarat fara ambiguitati ...
|
Sa inteleg emanuel ca e mai "simplu" sa faci un om eretic (sau oricum iti vine la gura) in mediul acesta virtual...

Interesanta gandire..atunci iata aceasta sunt eu, Jenica. Priveste-ma direct in ochi si fa-ma din nou eretica. Poti?