![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Deocamdata nu stiu care parti sunt interzise, asa ca pana aflu, citesc tot. :) Si pana or avea preotii mai mult timp liber ca sa-mi clarifice intrebarile trebuie sa ma descurc altfel...
|
||||
|
||||
![]()
Daca e gluma, ok, daca nu e gluma nu e bine, caci nu exista pasaje pentru mireni si pasaje pentru calugari in Sfanta Scriptura. Temeiurile de la Sfantul Ioan Gura de Aur, pentru aceasta, sunt numeroase.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Florin-Ionut: poti sa citesti TOATA Sf. Scriptura. Dar mai bine incepe cu Noul Testament. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si da, am citit Noul Testament. Si Vechiul. |
|
||||
|
||||
![]()
Din cele spuse de mine, nimic nu trimite la impartirea credinciosilor in calugari si mireni. Iar acel "nu trebuie citit" nu tinteste in nici o potentiala categorie, ci doar in acei credinciosi incepatori, care ar putea gasi in el temei pentru neiubire sau pizma. Am accentuat rostul necitirii lui, iar nu motivele inceputului discutiei din acel topic. Este foarte evident, din intregul pasaj citat.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De aici decurge ca Biblia are portiuni care pot sminti daca nu sunt citite avand un "indrumator in duh" sau daca mireanul care citeste nu a ajuns la o anumita intelegere, daca nu este "crestin profesionist". Apropo, nu stiam ca exista crestini incepatori si crestini profesionisti. Contextul din discutia cealalta nu are schimba cu nimic datele problemei - te-ai contrazis singur. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
Cred ca abordarea nu trebuie privita din punct de vedere juridic. Pacatul trebuie privit ca boala spirituala.Nu cred ca Dumnezeu poate fi asemanat cu un judecator lumesc care imparte sentinte. Legea morala nu este una inflexibila care nu cunoaste iertarea.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
SIDA - pedeapsa lui Dumnezeu pentru pacatul homosexualitatii | Diana67 | Homosexualitatea | 106 | 08.10.2011 23:10:57 |
Pedeapsa | Lucemferre | Generalitati | 108 | 22.04.2011 16:24:56 |
Pedeapsa cu moartea | marinel 07 | Intrebari utilizatori | 40 | 22.03.2011 00:45:29 |
Pedeapsa capitala | Dia20_diana | Eutanasia | 82 | 21.01.2011 23:14:24 |
Pedeapsa pentru vrajitorie ! | cristiboss56 | Vrajitoria | 0 | 17.12.2008 19:55:01 |
|