![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Deocamdata nu stiu care parti sunt interzise, asa ca pana aflu, citesc tot. :) Si pana or avea preotii mai mult timp liber ca sa-mi clarifice intrebarile trebuie sa ma descurc altfel...
|
||||
|
||||
![]()
Daca e gluma, ok, daca nu e gluma nu e bine, caci nu exista pasaje pentru mireni si pasaje pentru calugari in Sfanta Scriptura. Temeiurile de la Sfantul Ioan Gura de Aur, pentru aceasta, sunt numeroase.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu ma gandeam ca e valabil doar pentru femeia pacatoasa. Multumesc pentru explicatie . E minunat ca putem avea iertare de pacate ,chiar si pentru putina iubire de care dam dovada. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mai ales ca nu ii vad folosul. Blestemele sunt la adresa demonilor (vrajmasilor) si putem avea probleme din aceasta cauza ,din cele mai diverse probleme. David a trait in perioada cand era valabil dictonul 'dinte pentru dinte' si nu iubirea dusmanilor. In psaltire el vorbeste des despre vrajmasi ,care in context insemna o persoana sau mai multe sau vrajmasul omenirii ,diavolul. |
|
|||
|
|||
![]()
Posibil sa se refere si la Iuda ,nu m-am gandit .
Asa cum psalmul 117 se refera la intrarea in Ierusalim a Mantuitorului. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu o data parintii au ridiculizat ideea cum ca "sa nu citesti din Psalatire ca te strici cu dracu'". Cu diavolul are razboi oricine doreste sa traiasca crestinesc. Doar cei caldicei n-au probleme. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Florin-Ionut: poti sa citesti TOATA Sf. Scriptura. Dar mai bine incepe cu Noul Testament. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si da, am citit Noul Testament. Si Vechiul. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
SIDA - pedeapsa lui Dumnezeu pentru pacatul homosexualitatii | Diana67 | Homosexualitatea | 106 | 08.10.2011 23:10:57 |
Pedeapsa | Lucemferre | Generalitati | 108 | 22.04.2011 16:24:56 |
Pedeapsa cu moartea | marinel 07 | Intrebari utilizatori | 40 | 22.03.2011 00:45:29 |
Pedeapsa capitala | Dia20_diana | Eutanasia | 82 | 21.01.2011 23:14:24 |
Pedeapsa pentru vrajitorie ! | cristiboss56 | Vrajitoria | 0 | 17.12.2008 19:55:01 |
|