![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Da' ce au cardurile de sanatate?
|
|
|||
|
|||
![]()
S-a inventat o noua virtue in BOR, de la calugari citire, refuzul cardurilor. La inceput cu cod de bare, apoi cu cip, acum carduri sa fie. Cine stie daca intre fatzetele de plastic laminate nu se ascunde un "666" scris nanometric. Sau poate sunt deocheate..
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu as adauga si: ce au cardurile cu dialogul ecumenic? Un argument pro sau contra?
:-) |
|
|||
|
|||
![]()
Pai nu, relatia e inversa, dialogul ecumenic este un argument impins in fata in favoarea trantei cu "cipusoarele". Strategia e simpla: 1. Trebuie creata o psihoza a ecumenismului care ameninta sa darame Biserica (done!) 2. Trebuie gasiti vinovati pentru acest fenomen ierarhii Bisericii si astfel discreditati (done!) 3. In golul de autoritate astfel creat in mintea unora, punem diversi calugari care ar trebui sa tina loc de Sf. Sinod si a caror infaibilitate e mai presus de orice indoiala.(done!) 4. Noii mentori "ortodocsi" in numele apocalipsei si luptei anticip continua discreditarea ierarhiei bisericesti, incercand sa traga BOR in politica, in numele defunctei miscari legionare (in progress).
|
|
|||
|
|||
![]()
E trist... Eu as zice ca daca lucrurile intr-adevar se petrec asa cum spui tu, Alin, ne apropiem de vremuri apocaliptice, dar nu in sensul de care se tot vorbeste. Vai de biata noastra Biserica :-(
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Deci asta ti-e teama: golul de autoritate!!! Am inteles. Dar de ce s-ar ajunge al acest gol?!? Din prea multa credibilitate sau din lipsa de credibilitate? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
De ce? Ca sunt pacat impotriva Duhului Sfant? Sau au microfon si camera de luat vederi si te toarna la Securitate?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Am impresia ca tu nici macar in progres nu mai esti...ci done! Deci scopul Sfintilor si marilor duhovnici si traitorilor ortodocsi ( Biserica ) de pe diferite continente si dea lungul a aproape 100 de ani, care lupta pentru salvarea credintei ortodoxe si marturisirea Adevarului mintuitor in intreaga lume...este sa-i atraga pe BOR in politica...si sa-i faca deputati si senatori,te pomenesti.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce argumente sa-i aduc unei persoane care nu crede in sfinti? | pacatoasa | Generalitati | 19 | 28.04.2023 21:31:00 |
Argumente in favoarea faptului ca BO este adevarata Biserica a Lui Hristos | Lucian008 | Despre Biserica Ortodoxa in general | 106 | 27.03.2014 14:34:37 |
Dialogul BOR cu BC si bisericile crestine | mihailt | Biserica Ortodoxa Romana | 38 | 11.07.2011 17:29:40 |
Dialogul cu catolicii din Cipru | BogdanF2 | Generalitati | 2 | 16.11.2009 13:03:37 |
Dialogul ortodoxiei cu neoprotestantii | PadreCory | Secte si culte | 0 | 20.06.2008 23:42:10 |
|