![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Iubiti frati, vazand ca bacteria neoprotestanta doreste sa salasluiasca si pe acest forum prin cati vizitatori care vor sa ne convinga sa luam si noi microbul, ma simt nevoit sa pun acest citat dintr-un mare parinte ortodox.
La fel de nevoit ma simt sa va cer si parerile dvs, pentru a arata bacteriei neoprotestante, ca noi nu putem merge cu convinsu pe la statiile de troleu, portile oamenilor, prin salile de cinema, pe stadioane, plaja s.a Si tocmai pentru ca "ortodoxia nu convinge, ci seduce". Amin! Har si Pace de la Domnul! |
|
||||
|
||||
![]()
completare : Pr. Rafail Noica face acesta afirmatie.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ce frumos spus! Nu convinge ci seduce.. Iar Hristos e comparat cu mirele..
Multumesc pt citat. Sa-mi fie si mie de invatatura ca prea vreau sa conving lumea. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Multumesc frate. Har si pace de la Domnul! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Dar vad ca esti catolica, cel putin asa scrie la religia ta...
|
||||
|
||||
![]()
E ca in iubire, ma indragostesc de cineva pentru ca am fost sedus, nu pentru ca am fost convins. De altfel, exista cuvinte prin care poti convinge o inima ca trebuie sa iubeasca? Cred ca nu.
Eu nu am ajuns sa iubesc Ortodoxia citind un maldar de carti. Am ajuns sa o iubesc fara a citi. Am mers la Biserica intr-o duminica si m-am intors spre casa indragostit. Si de atunci iubesc. Asta face Ortodoxia cu omul, il face sa iubeasca nepatiams. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Har si Pace de la Domnul! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Rugaciunea pr. Rafail Noica? | STEPHAN | Mari Duhovnici si predicile lor | 23 | 13.03.2018 14:05:43 |
Parintele Rafail Noica | Ekaterina | Mari Duhovnici si predicile lor | 5 | 09.07.2013 16:29:28 |
parintele Rafail Noica | adycozma | Generalitati | 5 | 10.09.2010 17:12:48 |
Presa oficiala a BOR nu-i convinge pe credinciosi | Marius22 | Stiri, actualitati, anunturi | 3 | 21.02.2009 11:10:11 |
caseta Pr Rafail Noica | andreea_haiducu | Stiri, actualitati, anunturi | 1 | 05.11.2006 21:12:15 |
|