Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 08.07.2009, 18:24:02
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Litanu Vezi mesajul
Cred ca m-am exprimat cam neclar. Nu presupun, ci inteleg, ca in cazul botezului casei lui Cornelius, "S-a pogorat Duhul Sfant peste toti cei ce ascultau Cuvantul" (Fapte 10:44). Acestia, care au primit Duhul Sfant pentru ca ascultau Cuvantul, au fost botezati (vers.47,48). Vedeti vre-un copil in aceasta actiune?
copiii au avut urechile acoperite?
tu nu vezi ca negi puterea Sf. Duh? Aceasta este un pacat foarte mare.

Ai spus ca botezul tau ortodox a fost o "baita cu coregrafie". Este o exprimare hulitoare, imi pare foarte rau pt. tine ca nu esti capabil sa intelegi.
Botezul este o Taina. Este lucrarea Sf. Duh, iar ceea ce vorbesti tu este pacat impotriva Duhului Sfant.

Citat:
Stiu ca parintii sunt raspunzatori, in fata lui Dumnezeu, pentru copii lor. Dar, nu se achita de aceasta raspundere printr-un botez pe care Domnul nu l-a cerut.

Parintii sunt datori sa-si creasca copii intr-un mediu si spirit crestin, in asa fel incat, atunci cand vor putea alege, sa-L aleaga pe Hristos.
Lasati copiii sa vina la mine.
Nu a fost destul de clar?
Nimeni nu contesta ce spui despre educatie, botezul nu tine loc de educatie crestina.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Mantuirea ortodoxa-mantuirea protestanta Ioana-Andreea Secte si culte 77 16.11.2013 22:42:56
Mantuirea Tartaruga Dogmatica 413 11.09.2012 03:18:26
Mantuirea danyel Despre Biserica Ortodoxa in general 1 24.12.2006 22:39:15