Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Alte discutii > Eutanasia

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 27.07.2009, 02:31:15
casandrasa casandrasa is offline
Banned

Data înregistrării: 20.07.2009
Implicit

Pentru Nevrednicul:
Sfantul Modest este ocrotitorul animalelor.

LOREDANAPOPESCU mai esti??????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!

Si mie mi s-a intamplat o data,cu un catel maidanez pe care il salvasem cand domnul Basescu ,primar pe atunci, omora cainii.

Negruta,era asa cuminte.....
Acum 2 ani a avut o tumora pe burta.Am adus medicul veterinar,care a operat-o.Dar m-a pus in tema ca era maligna si ca daca se formeaza din nou nu o sa mai aibe ca sa faca.Nu prea am dat eu importanta atunci.Anul trecut s-a refacut.Am chemat acelasi doctor.

M-am dus la Negruta,o mangaiam si-i spuneam:''Negruta,nu-ti fie frica!am venit sa te facem bine!Te rog Negruta,ai incredere in mine,nu-ti fie frica!''

Ea m-a privit in ochi si m-a crezut!S-a uitat fix in ochii mei cu atata incredere si dragoste...

Si doctorul i-a facut anestezia pt a fi operata.
........................
M-a chemat...........................
Mi-a spus ca nu-i mai ajungea pielea ca s-o inchida,ca rana era prea mare,ca-i ajunsese pana in interior......ma rog,alte detalii.........ca fiind cald,ar fi facut viermi(scuzati),si ca e mai bine s-o eutanasieze acum cat doarme................cat doarme.......
.................................................. ..............

''-Dar daca n-o eutanasiem ,o doare?''
''-Da, o doare foarte rau,dar nu poate sa-ti spuna....''

''Dar am mintit-o!!!ii spuneam plangand in hohote,macar daca nu-i spuneam c-am venit s-o facem bine!!!!''
...............................................

Si acum plang..........plang pentru ca voi vedea multa vreme ochisorii ei blanzi care m-au privit cu atata incredere si atata dragoste cand i-am promis c-o salvam.........
.................................................. ..
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
biserica catolica versus biserica ortodoxa sovidiu Biserica Romano-Catolica 36 08.06.2013 23:58:51
Un penticostal in biserica ortodoxa zoridezi Secte si culte 8 08.05.2009 07:14:10
Biserica Ortodoxa Secreta mathly24 Alte Religii 27 28.11.2008 18:29:08
Biserica Ortodoxa din Ucraina SSB Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 5 18.04.2008 15:40:07
Cum ati prezenta Biserica Ortodoxa? Va_iubesc Despre Biserica Ortodoxa in general 244 20.05.2007 00:46:46