![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Eu cunosc invatatura sufletului si imi este suficient.Intelegi?
|
|
||||
|
||||
![]()
George dragă, ăsta să fie singurl păcat ! Lasă omul să viseze, să spere , să iubească , să iubească și pisicuța, și gândăcelul , și tot ce a lăsat Dumnezeu pe pământ. Unii cred că se vor întâlni și-n cealaltă lume cu cele iubite aici și o fac nu cu răutate sau mai știu eu din ce motiv, o fac din iubire . Să nu luăm omului acest drept ! Să fie ăsta singurul păcat și sigur toți vom ajunge în Rai. Iertare, dar suntem mult prea rigizi câte odată . Suntem Oameni cu bune si mai puțin bune, iar cel mai bine Dumnezeu ne știe și tot El ne și iartă .
|
|||
|
|||
![]()
Pentru Nevrednicul:
Sfantul Modest este ocrotitorul animalelor. LOREDANAPOPESCU mai esti??????????????????????????!!!!!!!!!!!!!! Si mie mi s-a intamplat o data,cu un catel maidanez pe care il salvasem cand domnul Basescu ,primar pe atunci, omora cainii. Negruta,era asa cuminte..... Acum 2 ani a avut o tumora pe burta.Am adus medicul veterinar,care a operat-o.Dar m-a pus in tema ca era maligna si ca daca se formeaza din nou nu o sa mai aibe ca sa faca.Nu prea am dat eu importanta atunci.Anul trecut s-a refacut.Am chemat acelasi doctor. M-am dus la Negruta,o mangaiam si-i spuneam:''Negruta,nu-ti fie frica!am venit sa te facem bine!Te rog Negruta,ai incredere in mine,nu-ti fie frica!'' Ea m-a privit in ochi si m-a crezut!S-a uitat fix in ochii mei cu atata incredere si dragoste... Si doctorul i-a facut anestezia pt a fi operata. ........................ M-a chemat........................... Mi-a spus ca nu-i mai ajungea pielea ca s-o inchida,ca rana era prea mare,ca-i ajunsese pana in interior......ma rog,alte detalii.........ca fiind cald,ar fi facut viermi(scuzati),si ca e mai bine s-o eutanasieze acum cat doarme................cat doarme....... .................................................. .............. ''-Dar daca n-o eutanasiem ,o doare?'' ''-Da, o doare foarte rau,dar nu poate sa-ti spuna....'' ''Dar am mintit-o!!!ii spuneam plangand in hohote,macar daca nu-i spuneam c-am venit s-o facem bine!!!!'' ............................................... Si acum plang..........plang pentru ca voi vedea multa vreme ochisorii ei blanzi care m-au privit cu atata incredere si atata dragoste cand i-am promis c-o salvam......... .................................................. .. |
|
|||
|
|||
![]()
Ma bucur foarte mult ca mai sunt si iubitori de animale.
Tocmai am admirat cateva din pozele lui Windorin,plasate pe website.Albumul ''Crestini frumosi''.Scuza-ma ca mi-am permis,dar as vrea sa le vada cat mai multi..... |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
draga mirela,daca prin Rai cand ma voi "plimba" ma musca un caine vagabond,ma supar!!:))
|
|||||||||
|
|||||||||
![]()
Am spicuit unele postari din topic, imi exprim parerea criticandu-le, mi se pare ca ma voi face inteles mai bine asa.
Citat:
![]() Citat:
Citat:
Animalele au partea lor, sunt creatii divine, dar nu putem sa le punem sub nicio masura pe aceeasi treapta cu omul. Omul este facut, practic, sa il contina pe Iisus. Citat:
Citat:
2. hai ca esti haioasa! ![]() 3. Sa nu uitam ca de cele mai multe ori omul a fost omorat de animale, in special in timpurile mai vechi. 4. Animalul se poate eutanasia pentru ca nu are suflet. In schimb, omul, care are in el Duh de la Domnul, e mare pacat sa il pui la somn. Animalele sunt simple creatii ale lui Dumnezeu, importante si ele, desigur, insa te rog sa nu le mai pui pe aceeasi treapta cu omul. 5. Nu, nu trebuie, greutatile mari ca boli si come etc trebuiesc considerate ca lucruri bune permise la Dumnezeu, pentru ca ele spala pacatele aici, pe Pamant. 6. Ar fi cam ciudat ca Dumnezeu sa isi primeasca "energia" inapoi de la o planta. Scrie in Biblie ca Iisus a zis: "sa duceti la biserici si magarii, si pisicile, sa se spovedeasca si ei, ca sa poata intra in rai si eu sa imi iau duhul inapoi de la el; insa taiati cannabisul, ca ala curat va ajunge in iad"??? Ceea ce indrugi tu acolo se numeste panteism, te rog studiaza-l. Citat:
2. Omul sporit nu va ajunge un alt Dumnezeu, va ajunge Dumnezeu (intr-un fel adica, mai corect as spune o comuniune). Sf. Petru zicea ceva de "acum parca nu traiesc eu in trupul meu, ci traieste Hristos; acum nu mai traiesc aici, ci traiesc in Hristos" - nu stiu exact versetul, cauta-l. 3. Animalele nu au vointa si ratiune. Eu, cel putin, nu am vazut nici o pisica ambitioasa care sa ma bata la sah. Actioneaza conform instinctului si cu unele calitati date de Domnul la crearea lor. Citat:
Foarte bine spus. Creatiile lui Dumnezeu au fost facute cu un folos, si mi se pare corect ca omul sa se minuneze de ele si sa laude numele Lui pentru asta. Caci ce alt motiv au decat de a te ajuta in drumul tau? Asa ca, parerea mea la problema autoarei topicul este ca: intamplarea cu pisicuta aceea ti-a fost data de Domnul pentru "despietrirea" inimii. Acum canalizea-ti iubirea unde trebuie, caci Domnul te-a ajutat sa ai sensibilitate si compasiune. Citat:
Citat:
![]() EDIT: l-am gasit! : “M-am răstignit împreună cu Cristos; și nu eu mai trăiesc, ci Cristos trăiește în mine” (Galateni 2,16-20) si asta: http://www.patriarhia.ro/ro/opera_so...ioetica_2.html
Vine mosul pe carare, Cu cojocul in spinare. http://www.youtube.com/watch?v=Q4027l_BsDE&NR=1 - it's supposed to be funny like me! ![]() Last edited by moshu; 30.07.2009 at 01:49:18. |
|
|||
|
|||
![]()
Animalele au suflet!Cel putin asa mi-a dvedit un caine maidanez,unul dintre aceia pe care tu spui ca i-ai fi eutanasiat!
A stat nedezlipit de mormantul mamei de cand am ingropat-o.Eu ma duceam din cand in cand,dar acel caine nu s-a miscat de-acolo!Nu-l puteam urni,nu manca nimic,doar apa mai bea.A murit cu capul pe mormantul mamei! Si sa stii ca nu erau ''eutanasiati'',nu aveau o moarte usoara!Am vazut cu ochii mei!Erau omorati in cele mai groaznice chinuri.O injectie pt eutanasiere era scumpa ,asa ca li se injecta stricnina in inima!Se zbateau in chinuri pana mureau! Si inca ceva!Cainii simt.Eu pot sa trec fara grija printr-o haita de caini,ba chiar sa-i mai si ''cert'' daca sunt agresivi,si nu-mi fac nimic! Musca cand ii lovesti,cand ai o bata in mana...si Doamne iarta-ma,dar unii oameni sunt rai.Un copil i-a pus o bomba,pocnitoare nu-stiu-ce in gura unei cateluse cu pui....i-a explodat in gura....si asa cum era,sangeranda s-a dus la puii ei si a murit langa ei! Si tu zici ca nu au suflet????!!!! |
|
|||
|
|||
![]()
pe yahoo answers!
e adevarat insa ca era citat de un crestin, dar unul simplu nu din asta ortodox ca noi ! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
oops! cum sa contina infinitul ceva aproape de nimic?!
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
biserica catolica versus biserica ortodoxa | sovidiu | Biserica Romano-Catolica | 36 | 08.06.2013 23:58:51 |
Un penticostal in biserica ortodoxa | zoridezi | Secte si culte | 8 | 08.05.2009 07:14:10 |
Biserica Ortodoxa Secreta | mathly24 | Alte Religii | 27 | 28.11.2008 18:29:08 |
Biserica Ortodoxa din Ucraina | SSB | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 5 | 18.04.2008 15:40:07 |
Cum ati prezenta Biserica Ortodoxa? | Va_iubesc | Despre Biserica Ortodoxa in general | 244 | 20.05.2007 00:46:46 |
|