Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 07.08.2009, 15:31:31
Tzantzarika Tzantzarika is offline
Member

Data înregistrării: 30.07.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AltulDesigur Vezi mesajul
Tzantzarika, parerea mea e ca undeva minti si incerci sa ne pacalesti. Se vede ca minti prin incercarea disperata de a arata cat de nefericita ai fost tu, cum incerci sa pui presiune pe cei din jur luand atitudinea defensiv-autocompatimitoare si spunand jumatati de adevar. Parerea mea e ca iti meriti soarta, roaga-te mult, incearca sa vezi TOT adevarul si dupa aceea cere iertare. Spovedania nu e o discutie cu psihologul de serviciu....
Dar el, ex-sotul, el cu ce a gresit? Cu faptul ca era din greseala langa o femeie care de fapt se culca cu altcineva? Nu cred in ruptul capului ca ai plecat de-acasa pentru...nimic. Concubinul era deja acolo.
Nu cred ca ai copii, familia nu e atee, dimpotriva, si Moldova..eee Moldova e mare.Eu cred ca tu iti inselai sotul inca inainte de a fi divortata. Ce te-a impiedicat sa faci pasul atata timp fost tocmai lasitatea ta.
Sunt convins ca ai plecat de-acasa fara sa-i zici nimic, ai disparut pur si simplu la o prietena...
Nu cauta sfaturi, cauta-te pe tine.
n-am mai avut timp sa intru - asa ca nu am citit ce ai scris. Care e problema mea ca tu nu ma crezi? Realitatea este exacta sa cum am prezentat-o. Nu mi-am inselat niciodata sotul nici macar cand eram despartiti dar nu divortati. Dar nu cred ca are vreo importanta acest lucru. Ideea e ca am divortat pentru ca intradevar sotul meu nu se ocupa de casa, de copii si de mine. Eu eram cea care trebuia sa le fac pe toate. El nu era pregatit sa fie insurat sinici anii petrecuti impreuna nu l-au maturizat. Si daca tu nu crezi - nu vad cum as putea sa te conving.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Departe si aproape de Dumnezeu tatolivia Intrebari utilizatori 0 12.05.2012 18:05:14
Cat de departe e sfarsitul? Lucian008 Generalitati 21 03.05.2012 16:03:33
Pavel Corut face praf crestinismul(sunt socat)Pazeste-ne Doamne! tigerAvalo9 Generalitati 43 11.04.2010 23:39:07
citeste si da mai departe carmina Stiri, actualitati, anunturi 1 01.02.2010 21:14:13
sunt departe ..si singura.. mioara Rugaciuni 18 20.12.2006 14:53:48