Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 10.08.2009, 15:50:54
cristina2012's Avatar
cristina2012 cristina2012 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.04.2006
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Pe mine m-a inveselit....
Reply With Quote
Vechi 10.08.2009, 22:30:16
Vickuo Vickuo is offline
Member

Data înregistrării: 03.08.2009
Implicit

La ce manastiri pot sa stau pentru o perioada foarte scurta,doar ca vizitator,am inteles ca exista si manastiri care au ,,hotel''.Din apropierea Galatiului nu stiti vreuna?
Reply With Quote
Vechi 13.08.2009, 12:59:34
sergiu's Avatar
sergiu sergiu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.06.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Vickuo Vezi mesajul
La ce manastiri pot sa stau pentru o perioada foarte scurta,doar ca vizitator,am inteles ca exista si manastiri care au ,,hotel''.Din apropierea Galatiului nu stiti vreuna?
Logic ar fi sa cauti pe net cu guugl si sa vezi mai intai ce manastiri sunt prin zona ta. Tot acolo poate gasesti si ceva date de contact pentru respectivele manastiri. Daca au un numar de telefon suna si vezi ce-ti zice. Intreaba si vezi cum poti vizita acea manastire, eventual sa stai un pic acolo. Daca nu au telefonul publicat pe nicaieri poti sa le scrii efectiv o scrisoare (unde poti descrie si problema ta) si astepti un raspuns. Fiind distanta mica probabil ai putea primi raspuns intre 4 si 8 zile. Daca nu primesti un raspuns mai scrie o data ca s-ar putea sa se piarda scrisoarea pe la posta. Ca sa te asiguri ca primesti raspuns trimite in plicul cu scrisoarea un plic adresat tie cu adresa ta scrisa corect si cu timbrul de rigoare. Astfel se evita riscul sa greseasca cumva adresa ta cand trimit raspunsul.

Vezi ca s-ar putea ca acea casa unde stai sa fie legata de starile tale. Faceti o sfestanie, mai da cu tamaie. Daca parintii tai sunt atei roaga-te sa afle si ei Adevarul si poate se mai schimba lucrurile. Daca te simti bine afara stai mai mult pe afara, stai pe la sala de lectura sau unde te simti tu mai bine ziua.
Vechi 14.08.2009, 11:35:26
melb26's Avatar
melb26 melb26 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.04.2009
Implicit

Victor, cum te mai simti?

Doamne ajuta!
Vechi 17.08.2009, 14:23:45
ylyana's Avatar
ylyana ylyana is offline
Junior Member

Data înregistrării: 09.08.2009
Implicit

Citat:
Cum te mai simnti ?? In ce stare mai iesi ?? Ai aplicat ceva din ceea ce ti s-a spus ??
As vrea sa stiu care mai e starea ta si daca ti-ai mai revenit si daca ai gasit o Manastire prin apropiere ??

Dumnezeu sa-ti ajute si sa te calauzeasca pe drumul ce bun
Reply With Quote
Vechi 17.08.2009, 22:22:29
Vickuo Vickuo is offline
Member

Data înregistrării: 03.08.2009
Implicit

Ma simt mai bine fiindca am iesit mult prin oras prin plimbari,am fost si la Biserica ,mi-am mai gasit niste activitati.Cum ajuns in casa cum ma apuca raul.Dar acuma vad ca deocamdata nu imi mai este rau.O sa ma duc la manastirea Tudor Vladimirescu din comuna Tudor Vladimirescu din judetul Galati mai ales ca sunt din orasul Galati.Am auzit ca este foarte frumos acolo si manastirea e cunoscuta.Va multumesc pentru sfaturi,unele chiar au mers.Impreuna cu rugaciunea si cu vointa poate inving pentru totdeauna aceasta boala sufleteasca.
Reply With Quote
Vechi 17.08.2009, 22:45:42
NiCcoleta NiCcoleta is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.02.2006
Locație: Iasi
Implicit

Citat:
Ma simt mai bine fiindca am iesit mult prin oras prin plimbari,am fost si la Biserica ,mi-am mai gasit niste activitati.Cum ajuns in casa cum ma apuca raul.Dar acuma vad ca deocamdata nu imi mai este rau.O sa ma duc la manastirea Tudor Vladimirescu din comuna Tudor Vladimirescu din judetul Galati mai ales ca sunt din orasul Galati.Am auzit ca este foarte frumos acolo si manastirea e cunoscuta.Va multumesc pentru sfaturi,unele chiar au mers.Impreuna cu rugaciunea si cu vointa poate inving pentru totdeauna aceasta boala sufleteasca.

Maica Domnului sa te ajute!...sa ne ajute pe toti...
Vechi 17.08.2009, 23:59:02
LapetiteMoc LapetiteMoc is offline
Banned

Data înregistrării: 04.05.2009
Implicit

Citat:
Daca spui ca atunci cand ajungi acasa te simti ceva mai incorfortabil in pielea ta, cred ca ar trebui sa vorbesti cu casnicii tai si sa chemati acasa un preot pentru o sfintire. Consulta-te cu un preot in aceasta problema si dumnealui va sti cum sa te sfatuiasca mai bine!

Domnul sa te tina in Sfanta paza Sa!
Reply With Quote
Vechi 18.08.2009, 09:18:55
ylyana's Avatar
ylyana ylyana is offline
Junior Member

Data înregistrării: 09.08.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de LapetiteMoc Vezi mesajul
Daca spui ca atunci cand ajungi acasa te simti ceva mai incorfortabil in pielea ta, cred ca ar trebui sa vorbesti cu casnicii tai si sa chemati acasa un preot pentru o sfintire. Consulta-te cu un preot in aceasta problema si dumnealui va sti cum sa te sfatuiasca mai bine!

Domnul sa te tina in Sfanta paza Sa!
Asa este si eu zic la fel , sa aduceti un preot acasa pentru sfintire, si cu siguranta te vei simnti mai bine si acasa!!

Ma bucur ca iesti mai bine, sa nu cedezi , cu rugaciunea vei invinge multe!!

Donul Isus Hristos si Maica Domnului sa-ti lumineze gandurile,sa-ti aduca pace si liniste
Reply With Quote
Vechi 18.08.2009, 10:08:05
melb26's Avatar
melb26 melb26 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.04.2009
Implicit

Ma bucur ca te simti mai bine.
Continua sa te rogi, si cum ai fost sfatuit mai sus, faceti si acasa o aghiasma.

Doamne ajuta, sa auzim numai de bine!

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ajutati-ne, avem un caz disperat ! Cobzarencu Umanitare 9 27.06.2009 00:03:34
Ajutati-ne, avem un caz disperat ! Cobzarencu Umanitare 7 18.06.2009 15:59:07
SUNT UN OM FERICIT! Ioan_Ciobota Generalitati 9 08.10.2007 22:18:35