Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 02.09.2009, 20:47:07
Iustin32 Iustin32 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.05.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de tricesimusquintus Vezi mesajul
Noi nu zicem ca stim timpul, timpul nu-l stie nimeni. Stim insa ca lucrul acesta se va intmpla la revenirea Domnului Hristos, iar acest lucru se vede lamurit in chiar pasajul pe care l-ati postat mai sus:

"...Și dacă Mă voi duce și vă voi găti loc, iarăși voi veni și vă voi lua la Mine..."

Deci intrarea in rai nu are loc la moarteaa dreptilor, ci doar dupa ce Histos va reveni. Cu faptul ca El inca n-a revenit sper ca sunteti de aacord...
Tu ai vazut ca El spune calea, nu timpul. Cale e moartea, iar El ca Dumnezeu poate veni oricand sa ia din alesii si prietenii Lui cu care vrea sa fie impreuna nu peste 2000 si ceva de ani ci atunci.
Și dacă Mă voi duce și vă voi găti loc, iarăși voi veni și vă voi lua la Mine, ca să fiți și voi unde sunt Eu.
Adica vrei sa spui ca atat d slab e Dumnezeu ca-I trebuie 2000 de ani ca sa le gateasca loc prietenilor Lui??
Vai de voi cu ratiunea voastra fara credinta!!!

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
CASATORIE ALBA nicoleta23 Stiri, actualitati, anunturi 79 05.07.2021 13:02:53
'CALUGARIA ALBA' Nosam Nunta 65 03.12.2020 14:32:51
Calugaria alba Angela Calugarul 169 06.01.2018 22:37:30
Casatoria alba Adriana_Crestina Nunta 7 11.08.2011 21:32:25