Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 11.09.2009, 15:33:37
archanghel
Guest

Smile

Citat:
În prealabil postat de laraG Vezi mesajul
...si aveti toti trei, cei de mai sus, multa drepate.Eu , ca una ce din mila Domnului am ajuns la 66 de ani va marturisesc din experienta multor ani de necazuri si tristeti ca numai prin rugaciune indelungata ,post, marturisire periodica urmata de impartasirea cu Sfintele Taine , am simtit lucrarea Sfantului Duh in suflet si bucuria de nedescris ce mi-a inundat toata fiinta.Grija mare trebuie insa sa avem pentru a ne pastra in aceasta stare, data fiind viata plina de ispite, de tulburari, de nelinisti care vin asupra noastra cu sau fara voia noastra.Nadejdea in Bunul Dumnezeu, in Pronia Sa Divina asupra tuturor celor care doresc sa-L aiba aproape si chiar in inimi si in suflete.Doamne, ajuta-ne!
Ati rostit in cele scrise de dvs una dintre cele mai MARI si GRELE de indeplinit si...la fel de ADEVARATA si-anume:...''grije mare trebuie insa sa avem pentru a ne pastra in aceasta stare''
Bucurie de nedescris am trait si eu si nu o data ci de 4 ori,si intotdeauna am ales drumul campului/naturii pe care am umblat singur,in timp ce toata fiinta mea era inundata de acea bucurie.Nu a fost o cauza sau altceva...pur si simplu ea a ''venit'' de nicaieri,din senin si nu am/exista cuvinte de a o descrie,stiu insa ca nu a venit ca urmare a gindurilor (cind am ginduri,acestea sint orientate spre Dumnezeu si spre cum pot sa implinesc ) dar stiu un lucru si-anume ca...am pierdut acea bucurie imensa ca urmare a gindurilor ''care o fi cauza''
..de 4 ori a fost,de 4 ori am cautat o cauza,de 4 ori a disparut...de aceia sint total de aceasta parere :..''grije mare trebuie insa sa avem pentru a ne pastra in aceasta stare''
Si sincer sa fiu,va invidiez pentru ce 66 de ani ai dvs caci eu,pina la acea virsta,pe calea aceasta,intuiesc o multime de pericole care trag de mine sa parasesc DRUMUL.
Amin.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Tristetea-melancolia-pacea linistea Generalitati 15 15.02.2013 22:28:34
Invierea Duhovniceasca a Sufletului prin Dumnezeiasca Rugaciune. alexmatei Spiritualitatea ortodoxa 5 09.04.2012 02:20:10
Intelegerile cu ingerul cazut pot fi desfacute in timpul vietii prin rugaciune spre_rasarit Generalitati 5 19.09.2011 08:10:36
de ce ma simt mai trista decat tristetea fior Generalitati 55 18.07.2011 19:53:38
Ma macina tristetea iosif Umanitare 40 27.02.2008 15:49:24