Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 17.09.2009, 10:54:09
topcat
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de C0rneliu Vezi mesajul
Pai, alte incercari care au mai fost?
Desigur, dar banuiesc ca esti la curent cu ele
E vorba de o evolutie distincta pe o perioada de 5-7 milioane de ani. Ti se pare mult o diferenta de 1% in 5-7 milioane de ani, adica 1 milion de generatii?
Vechi 17.09.2009, 10:58:55
konijiro's Avatar
konijiro konijiro is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.04.2009
Implicit

Citat:
Pai a atarnat de logica lui in principal si orice teorie isi gaseste si sustinatori....
Nu exista "logica" mea si "logica" ta. De-aia e logica valoroasa, ca ofera un limbaj universal.

Teoria si-a gasit sustinatori din simplul motiv ca e sustinuta de dovezi. Oamenii de stiinta nu cred in ceva in lipsa dovezilor, aia nu mai e stiinta, ci religie.
Vechi 17.09.2009, 10:59:38
konijiro's Avatar
konijiro konijiro is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.04.2009
Implicit

Citat:
Topcat, te rog, poti sa-mi raspunzi daca ai citit cele 3 carticele cu "Marturii din Tara Fagarasului"? Sau, macar, una din ele?
Inca astept sa imi spui de ce comentariile mele la pasajele alea din biblie nu ti-au placut. Cu argumente, te rog, nu doar etichete.
Vechi 17.09.2009, 11:25:16
laurschepsis laurschepsis is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2008
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit Cu tot dragul

Doamne-ajuta!

Comentariile fratiei tale seamana cu raspunsurile date de Dan Brown la intrebarile unui jurnalist care il intreba ce dovezi are in favoarea teoriilor lansate prin "Codul lui Da Vinci". Toate raspunsurile sale erau de genul: nu am nici o dovada certa, dar toate cercetarile mele ma fac sa cred ca...

Cele ce ai scris acolo sunt o interpretare proprie fratiei tale. Nu scrie nicaieri in Vechiul sau Noul Testament, si nici nu lasa sa se inteleaga, ca Pamantul ar fi plat. O astfel de lecturare a textelor biblice este, pentru mine, comica. Pentru ca dezvaluie, nu numai lipsa de lectura a Sfintei Scripturi, dar si o doza mare de teribilism adolescentin. Sa te apuci sa discuti despre ceva ce nu cunosti este un risc pe care un om matur nu si-l permite, dar care, la un tanar, are farmecul sau comic.

Doamne-ajuta!
Parintele Arsenie Boca: Am vrut sa pun mana pe radacina durerii, care nu este alta decat pacatul... Rugandu-ma - pentru Pacea a toata lumea si pentru bunastarea Sfintelor lui Dumnezeu Biserici - aud deodata in urechea dinauntru infruntarea amarnica: "Nu te ruga de Mine sa le dau Pace, roaga-te de oameni sa-si schimbe purtarile, daca vor sa mai vada Pace pe pamant"..."
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Rugaciuni pentru atei. cod_gabriel Generalitati 48 11.08.2014 07:25:49
Atitudinea fata de atei anisoara Generalitati 7 07.11.2013 10:17:23
Pentru atei xanixade Teologie si Stiinta 84 06.04.2011 19:24:36
Cuvant pentru atei dobrin7m Generalitati 179 14.03.2011 10:03:30