![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Desigur, dar banuiesc ca esti la curent cu ele
E vorba de o evolutie distincta pe o perioada de 5-7 milioane de ani. Ti se pare mult o diferenta de 1% in 5-7 milioane de ani, adica 1 milion de generatii? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Teoria si-a gasit sustinatori din simplul motiv ca e sustinuta de dovezi. Oamenii de stiinta nu cred in ceva in lipsa dovezilor, aia nu mai e stiinta, ci religie. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Doamne-ajuta!
Comentariile fratiei tale seamana cu raspunsurile date de Dan Brown la intrebarile unui jurnalist care il intreba ce dovezi are in favoarea teoriilor lansate prin "Codul lui Da Vinci". Toate raspunsurile sale erau de genul: nu am nici o dovada certa, dar toate cercetarile mele ma fac sa cred ca... Cele ce ai scris acolo sunt o interpretare proprie fratiei tale. Nu scrie nicaieri in Vechiul sau Noul Testament, si nici nu lasa sa se inteleaga, ca Pamantul ar fi plat. O astfel de lecturare a textelor biblice este, pentru mine, comica. Pentru ca dezvaluie, nu numai lipsa de lectura a Sfintei Scripturi, dar si o doza mare de teribilism adolescentin. Sa te apuci sa discuti despre ceva ce nu cunosti este un risc pe care un om matur nu si-l permite, dar care, la un tanar, are farmecul sau comic. Doamne-ajuta!
Parintele Arsenie Boca: Am vrut sa pun mana pe radacina durerii, care nu este alta decat pacatul... Rugandu-ma - pentru Pacea a toata lumea si pentru bunastarea Sfintelor lui Dumnezeu Biserici - aud deodata in urechea dinauntru infruntarea amarnica: "Nu te ruga de Mine sa le dau Pace, roaga-te de oameni sa-si schimbe purtarile, daca vor sa mai vada Pace pe pamant"..." |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Rugaciuni pentru atei. | cod_gabriel | Generalitati | 48 | 11.08.2014 07:25:49 |
Atitudinea fata de atei | anisoara | Generalitati | 7 | 07.11.2013 10:17:23 |
Pentru atei | xanixade | Teologie si Stiinta | 84 | 06.04.2011 19:24:36 |
Cuvant pentru atei | dobrin7m | Generalitati | 179 | 14.03.2011 10:03:30 |
|