![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Cineva a facut aluzie ca ar bea,e posibil sa mai ia un paharel ,dar sa ne gandim cat de obosit este si necajit,impovarat de griji.
Le trebuie o persoana sa ii organizeze ,sa ii scoata din letargie ,d-na Dorina e draguta ca face acest efort. Doamne ajuta ! |
|
|||
|
|||
![]()
Marina draga, nu am scris niciun nume referitor la cealalta doamna... Iarta-ma, dar nu vad sensul acestei explicatii.
|
|
||||
|
||||
![]()
Pai nu ai scris nume, dar facand precizarea ca a fost banata, e la mintea cocosului ca lumea isi da seama despre cine este vorba.Ghici ciuperca cine e?
Last edited by MarinaAlca; 21.09.2009 at 15:00:40. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Subiectul topicului este altul, se pare. Insinuarile si acuzele doamnei Dorina la adresa doamnei Lenuta, care a luptat acolo singura cu familia aceea numeroasa, necajita, care are multe de invatat despre cum trebuie pastrate si chibzuite toate cate le-au fost oferite, sunt nelalocul lor. Cum a scris si Nutzy, e usor sa acuzi. Dar e mai greu sa gasesti resurse de a vedea ce este de vazut dincolo de aparente. Spor in toate si lumina! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
nici eu nici tu si nici atatia altii ca noi, nu am fost la fata locului ca sa stim despre ce este vorba.. noi vorbim numai din auzite si tinand partea unuia sau a altuia, fara motive obiective!!! Cine a gresit si daca s-a gresit, o stie numai Bunul Dumnezeu si cu persoanele in cauza! Nu ar fi mai bine ca aceste persoane, cu maturitatea si intelepciunea acumulata de-a lungul anilor, sa isi lamureasca intre ele mica neintelegere????Nu au nevoie de noi pe post de avocati.Iarta-ma, dar asta e parerea mea! Last edited by MarinaAlca; 21.09.2009 at 15:21:38. |
|
|||
|
|||
![]()
De ce crezi ca vorbesc din auzite? Esti chiar asa sigura ca nu sunt "motive obiective" ?
Last edited by LapetiteMoc; 21.09.2009 at 15:23:29. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Eu nu mai continui pe acest subiect, caci nu este nimic constructiv in el... iar noi tindem sa devenim ca precupetele de la piata ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Felicitări Marina, înțeleaptă decizia ta. Deja este jenantă discuția asta și denotă multă, multă mândrie și nu numai . Doamne ajută !
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ar fi trebuit să se fac eu un apel la toți care pot să ducă mai departe această acțiune să pună umărul și să o finalizăm căci nu numai banii pot ajuta așa cum unii care îi au cred! Așadar o fac acum (iertare mi-am cerut),haideți să îngropăm securea,și să ne mobilizăm,să nu vină iarna să-i găsească fără sobă,fără lemne și fără așternuturi și hăinuțe groase (toate aceste lucruri sunt dar trebuiesc folosite). Eu mi-am manifestat disponibilitatea. Aștept și pe alții. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu a fost nimeni banat;poate a renunțat solicitând ștergerea paginii personale. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ajutor umanitar pentru Geanina, o profesoara de religie | glykys | Umanitare | 8 | 01.08.2015 00:00:03 |
O familie cere ajutor pentru copiii lor | Adriana Cluj | Umanitare | 0 | 28.05.2012 17:42:54 |
Ajutor umanitar | Danielbucur | Umanitare | 0 | 19.08.2011 17:25:04 |
Sa dam o mana de ajutor pentru copiii din Glodeanu | addavv | Stiri, actualitati, anunturi | 1 | 13.04.2011 12:47:46 |
|