Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Umanitare
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 21.09.2009, 14:13:17
anita anita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Cineva a facut aluzie ca ar bea,e posibil sa mai ia un paharel ,dar sa ne gandim cat de obosit este si necajit,impovarat de griji.
Le trebuie o persoana sa ii organizeze ,sa ii scoata din letargie ,d-na Dorina e draguta ca face acest efort.
Doamne ajuta !
Vechi 21.09.2009, 14:40:27
LapetiteMoc LapetiteMoc is offline
Banned

Data înregistrării: 04.05.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de MarinaAlca Vezi mesajul
... important era ca noi sa ii respectam alegerea de a ramane sub anonimat.. caci daca ar fi dorit altfel, probabil ca Dorina ar fi postat pana acum identitatea dansei.
Marina draga, nu am scris niciun nume referitor la cealalta doamna... Iarta-ma, dar nu vad sensul acestei explicatii.
Vechi 21.09.2009, 14:44:42
MarinaAlca's Avatar
MarinaAlca MarinaAlca is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.07.2008
Locație: The Land from Down Under
Implicit

Citat:
În prealabil postat de LapetiteMoc Vezi mesajul
Marina draga, nu am scris niciun nume referitor la cealalta doamna... Iarta-ma, dar nu vad sensul acestei explicatii.
Pai nu ai scris nume, dar facand precizarea ca a fost banata, e la mintea cocosului ca lumea isi da seama despre cine este vorba.Ghici ciuperca cine e?

Last edited by MarinaAlca; 21.09.2009 at 15:00:40.
Vechi 21.09.2009, 15:07:14
Banned

Implicit

Citat:
Pai nu ai scris nume, dar facand precizarea ca a fost banata, e la mintea cocosului ca lumea isi da seama despre cine este vorba.Ghici ciuperca cine e?
Daca tu ti-ai dat seama, asta nu inseamna ca "toata lumea" ...

Subiectul topicului este altul, se pare. Insinuarile si acuzele doamnei Dorina la adresa doamnei Lenuta, care a luptat acolo singura cu familia aceea numeroasa, necajita, care are multe de invatat despre cum trebuie pastrate si chibzuite toate cate le-au fost oferite, sunt nelalocul lor. Cum a scris si Nutzy, e usor sa acuzi. Dar e mai greu sa gasesti resurse de a vedea ce este de vazut dincolo de aparente.

Spor in toate si lumina!
Vechi 21.09.2009, 15:17:01
MarinaAlca's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Daca tu ti-ai dat seama, asta nu inseamna ca "toata lumea" ...

Subiectul topicului este altul, se pare. Insinuarile si acuzele doamnei Dorina la adresa doamnei Lenuta, care a luptat acolo singura cu familia aceea numeroasa, necajita, care are multe de invatat despre cum trebuie pastrate si chibzuite toate cate le-au fost oferite, sunt nelalocul lor. Cum a scris si Nutzy, e usor sa acuzi. Dar e mai greu sa gasesti resurse de a vedea ce este de vazut dincolo de aparente.

Spor in toate si lumina!
uite cum vad eu situatia:
nici eu nici tu si nici atatia altii ca noi, nu am fost la fata locului ca sa stim despre ce este vorba.. noi vorbim numai din auzite si tinand partea unuia sau a altuia, fara motive obiective!!!
Cine a gresit si daca s-a gresit, o stie numai Bunul Dumnezeu si cu persoanele in cauza!
Nu ar fi mai bine ca aceste persoane, cu maturitatea si intelepciunea acumulata de-a lungul anilor, sa isi lamureasca intre ele mica neintelegere????Nu au nevoie de noi pe post de avocati.Iarta-ma, dar asta e parerea mea!

Last edited by MarinaAlca; 21.09.2009 at 15:21:38.
Vechi 21.09.2009, 15:21:21
Banned

Implicit

Citat:
uite cum vad eu situatia:
nici eu nici tu si nici atatia altii ca noi, nu am fost la fata locului ca sa stim despre ce este vorba.. noi vorbim numai din auzite si tinand partea unuia sau a altuia, fara motive obiective!!!
De ce crezi ca vorbesc din auzite? Esti chiar asa sigura ca nu sunt "motive obiective" ?

Last edited by LapetiteMoc; 21.09.2009 at 15:23:29.
Vechi 21.09.2009, 15:25:04
MarinaAlca's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
De unde stii ca vorbesc din auzite? Esti chiar asa sigura ca nu sunt "motive obiective" ?
Daca ai fost acolo atunci este ok!
Eu nu mai continui pe acest subiect, caci nu este nimic constructiv in el... iar noi tindem sa devenim ca precupetele de la piata
Vechi 21.09.2009, 15:36:05
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Citat:
Daca ai fost acolo atunci este ok!
Eu nu mai continui pe acest subiect, caci nu este nimic constructiv in el... iar noi tindem sa devenim ca precupetele de la piata
Felicitări Marina, înțeleaptă decizia ta. Deja este jenantă discuția asta și denotă multă, multă mândrie și nu numai . Doamne ajută !
Vechi 21.09.2009, 15:54:15
dorinastoica14
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de anita Vezi mesajul
Cineva a facut aluzie ca ar bea,e posibil sa mai ia un paharel ,dar sa ne gandim cat de obosit este si necajit,impovarat de griji.
Le trebuie o persoana sa ii organizeze ,sa ii scoata din letargie ,d-na Dorina e draguta ca face acest efort.
Doamne ajuta !
Dacă cineva ar fi solicitat ajutor cuiva care locuiește într-o localitate apropiată m-aș fi oferit cu plăcere,dar noi în loc să căutăm soluții și să antrenăm pe toți care vor să ajute,luăm piatra și dăm în cine apucăm (aici mă includ și pe mine).
Ar fi trebuit să se fac eu un apel la toți care pot să ducă mai departe această acțiune să pună umărul și să o finalizăm căci nu numai banii pot ajuta așa cum unii care îi au cred!
Așadar o fac acum (iertare mi-am cerut),haideți să îngropăm securea,și să ne mobilizăm,să nu vină iarna să-i găsească fără sobă,fără lemne și fără așternuturi și hăinuțe groase (toate aceste lucruri sunt dar trebuiesc folosite).
Eu mi-am manifestat disponibilitatea. Aștept și pe alții.
Vechi 21.09.2009, 16:00:06
dorinastoica14
Guest

Implicit

Citat:
Daca cealalat doamna a fost banata sau nu, nu e treaba noastra... important era ca noi sa ii respectam alegerea de a ramane sub anonimat.. caci daca ar fi dorit altfel, probabil ca Dorina ar fi postat pana acum identitatea dansei.
Nu cu mult timp in urma, ti-ai exprimat dorinta ca numele tau de botez sa nu fie facut public.. si dorinta ti-a fost respectata pana acum de catre toti mebrii forumului care iti cunosc numele..
In privinta celeilalte doamne, , daca chiar doreste sa ne comunice ceva in mod direct,ce te face sa crezi ca i-ar fi greu sa isi creeze un alt id si sa spuna ce are de zis???
Marina ai perfectă dreptate.Doamnele au vrut să-și păstreze anonimatul deoarece așa trebuie să fie faptele unui creștin adevărat.
Nu a fost nimeni banat;poate a renunțat solicitând ștergerea paginii personale.
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ajutor umanitar pentru Geanina, o profesoara de religie glykys Umanitare 8 01.08.2015 00:00:03
O familie cere ajutor pentru copiii lor Adriana Cluj Umanitare 0 28.05.2012 17:42:54
Ajutor umanitar Danielbucur Umanitare 0 19.08.2011 17:25:04
Sa dam o mana de ajutor pentru copiii din Glodeanu addavv Stiri, actualitati, anunturi 1 13.04.2011 12:47:46