![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Citat:
În prealabil postat de danyel Dvs la teorie sunteti buni, dar in practica se intampla la fel ca in BOR, dvs nu botezati copiii, dar ii cresteti in mediul cultului dvs, si ii invatati tot tacamu cultului, apoi ii botezati, nush cata libertate de gandire poate avea un tanar de 16-18 ani care a trait intraga viata in adunare si dupa parerea lui, cei dinafara sunt pierduti , si asta o zic din realitate nu din teorie cata dreptate are danyel ....
"Și acum rămân acestea trei: credința, nădejdea și dragostea. Iar mai mare dintre acestea este dragostea." Corinteni 5. Pune-ți nădejdea în Domnul din toată inima ta și nu te bizui pe priceperea ta. 15. Omul simplu crede toate vorbele; omul înțelept veghează pașii săi. 33. Frica de Dumnezeu este învățătură și înțelepciune, iar smerenia trece înaintea măririi. www.bajotierra.ro |
Tags |
dfgergheg |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Au protestantii si neoprotestantii o Traditie proprie? | Florin-Ionut | Secte si culte | 90 | 14.02.2012 13:25:48 |
problema mea... | soulonfire | Generalitati | 41 | 18.08.2011 21:46:52 |
am si eu o problema.. | noname | Umanitare | 6 | 26.12.2008 00:16:18 |
Dialogul ortodoxiei cu neoprotestantii | PadreCory | Secte si culte | 0 | 20.06.2008 23:42:10 |
|