Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Botezul

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 03.10.2009, 15:14:07
Antoni0's Avatar
Antoni0 Antoni0 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.09.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mihailt Vezi mesajul
Mai fratilor nu va mai obositi sa dialogati cu fratele Orthodoxia.
Nu vedeti ca acum a inceput sa conteste validatitatea botezul din BOR care e aratata ca BO Canonica chiar de minunile lui Dumnezeu?
Dupa Sfintele Canoane botezul din BOSV nu e valid.Apoi Glicherie nu e sfant pentru ca nu i-a putrezit trupul.Ca nu tot timpul neputrezirea e semn de sfintenie.
Si "moastele" lui Glicherie (care fiind inselat de duhuri rele lucra cu duhurile rele din timpul vietii crezand ca sunt Duhul Sfant; vedeti la viata lui Glicherie cum duhurile rele au omorat pe cei care au mancat din gradina manastirii unde petrecea Glicherie) de fapt e trupul neputrezit care cum am zis nu tot timpul e semn de sfintenie.Daca un arhiereu ortodox (din BOR sau alte Biserici Ortodoxe canonice) i-ar face dezlegare cerand familia lui Glicherie aceasta i-ar putrezi trupul si sufletul lui Glicherie s-ar duce la odihna.Motivele pentru care nu a putrezit trupul lui Glicherie nu le stiu.
Lasati-l la mila lui Dumnezeu pe fratele Orthodoxia.
Bai Mihailt... vad ca tu le cunosti pe toate. M'am saturat sa'ti citesc prostiile propovaduite aici. Citeste despre minunile Sfantului Glicherie; dar mai intai dati jos ochelarii de cal si coboara din pestera.

Pana atunci multa "bafta si ignore din partea mea (si mai lasa ordinele cavaleresti catolice in pace...)!

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Botezul Hartford Biserica Ortodoxa Romana 34 30.12.2009 13:30:00
botezul dulcineea Mirungerea(Ungerea cu Mir) 70 09.09.2008 10:17:27
Botezul ionut Botezul 33 03.12.2006 12:48:10
botezul mircea/ovidiu Mirungerea(Ungerea cu Mir) 0 28.08.2005 01:10:00