Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Umanitare
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 05.10.2009, 18:22:42
nutzy
Guest

Implicit poze

soba de teracota si cea de caramida de samota care va fi placata cu faianta,lucrurile primite
Attached Images
File Type: jpg DSCI2190.jpg (22,2 KB, 52 views)
File Type: jpg DSCI2187.jpg (42,1 KB, 48 views)
File Type: jpg DSCI2091.jpg (47,1 KB, 59 views)
File Type: jpg DSCI2072.jpg (39,4 KB, 65 views)
File Type: jpg DSCI2070.jpg (44,7 KB, 58 views)
Vechi 05.10.2009, 18:42:10
nutzy
Guest

Implicit poze

lucruri primite
Attached Images
File Type: jpg DSCI2093.jpg (53,8 KB, 66 views)
File Type: jpg DSCI2082.jpg (54,0 KB, 60 views)
File Type: jpg DSCI2089.jpg (41,5 KB, 57 views)
File Type: jpg DSCI2085.jpg (50,7 KB, 69 views)
File Type: jpg DSCI2083.jpg (39,3 KB, 64 views)
Vechi 05.10.2009, 20:57:54
dorinastoica14
Guest

Implicit Felicitări Nuți !

Ai făcut multe de când am fost cu părintele și cu doamna Dana.Pe la sfârșitul săptâmânii vom veni și noi să aducem ce s-a mai adunat la biserică căruțul,bidonul ceva bânuți și poate vom da și noi puțin ajutor la așezat lucrurile.Ce bine că au și dulap pentru vase iar reșoul pentru gătit este așezat destul de bine.Dumnezeu să te ajute .
Vechi 05.10.2009, 21:18:57
mirelat
Guest

Implicit n-am vrut s-o spun de la inceput, ca sa nu va bulversez entuziasmul,

Citat:
În prealabil postat de Cristina87 Vezi mesajul
... sa vedeti contrariul doamnei anca.si oameni buni, pana unde vrea sa ajunga???
exact despre asta era vorba, Anita... drumul spre iad e pavat cu intentii bune.

un lucru bine gandit si organizat din start, are mari sanse de succes, fara sa faca... victime.

parerea mea personala legat de acest caz, este ca de la inceput s-a actionat nepotrivit, s-a pus carul inaintea boilor, adica s-au trimis/ colectat tot felul de lucruri (mai mult sau mai putin utile la momentul respectiv) cand de fapt familia aceasta avea alte strigente (la un moment dat le-a enumerat Laurentiu, dupa marea "descoperire" a doamnelor care s-au dus la fata locului).
Vechi 05.10.2009, 21:46:32
nutzy
Guest

Implicit paturi?

din pacate cele doua paturi si sifonerul nu am gasit inca.Am fost de dimineata cu asistentul de la primarie si asistentul de la protoerie dupa niste usi din geamuri Am gasit 2 geamuri
usi inca nu am gasit,sper ca vom gasi pana la urma..
Vechi 05.10.2009, 22:15:30
icamilin's Avatar
icamilin icamilin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.05.2007
Locație: Timisoara Romania
Religia: Ortodox
Implicit

[quote=mirelat;171289]..., adica s-au trimis/ colectat tot felul de lucruri (mai mult sau mai putin utile la momentul respectiv) ....

In asa zisa casuta a celor sase copilasi, orice lucru era binevenit, dat fiind faptul ca nu aveau de nici unele....

Ati vazut ce fete luminate au copii cu jucariile in mana, ce frumosi sant imbracati. existau atatea asternuturi de pat, prosoape, au aparut si bidonasele cu sapun luchid, deci ele erau dar nu au fost date celor carora le erau destinate. Bine ca macar acum se vor putea folosi de ele. este totusi o realizare. Ma bucur ca vor avea si sobe, sa nu mai rabde de frig, ca s-au gasit ferestre de inlocuit, ca se vor cumpara si alte paturi. Doamne ajuta!

Bunul Dumnezeu sa va ajute pe cei din preajma acestor copii, care v-ati implicat acum in rezolvarea acestor probleme, sa reusiti sa schimbati ritmul de viata al acestei familii.
Vechi 06.10.2009, 05:34:32
MarinaAlca's Avatar
MarinaAlca MarinaAlca is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.07.2008
Locație: The Land from Down Under
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Cristina87 Vezi mesajul
pt ca m-am saturat sa o vad batandu-si gura cu "sa spalati vasele, sa va spalati, pe dinti, pe maini, pe nu stiu ce, sa faceti curat, sa va spalati hainutele, sa va rugati, sa bla bla "si toate acestea in zadar.
Eu personal sunt convinsa ca toata stradania voastra si a celorlati oameni de bine de pe forum, pentru intrajutorarea acestei familii, partial va fi IN ZADAR.
Indiferent cat o sa va pierdeti pretiosul timp sa le faceti educatia, ei tot jegosi si dezordonati vor ramane.Iar lucrusoarele cele frumoase trimise, dupa ce vor fi murdarite, vor capata aceiasi destinatie: comustibil ptr sobe!
E dureros cata discordie s-a creat intre voi... v-ati ranit sufletele... v-ati tocit nervii si sanatatea(unele dintre persoanele implicate in actiunea umanitara avand chiar probleme serioase de sanatate)... si pentru ce???

Last edited by MarinaAlca; 06.10.2009 at 05:55:52.
Vechi 06.10.2009, 09:19:19
anita anita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mirelat Vezi mesajul
exact despre asta era vorba, Anita... drumul spre iad e pavat cu intentii bune.

un lucru bine gandit si organizat din start, are mari sanse de succes, fara sa faca... victime.

parerea mea personala legat de acest caz, este ca de la inceput s-a actionat nepotrivit, s-a pus carul inaintea boilor, adica s-au trimis/ colectat tot felul de lucruri (mai mult sau mai putin utile la momentul respectiv) cand de fapt familia aceasta avea alte strigente (la un moment dat le-a enumerat Laurentiu, dupa marea "descoperire" a doamnelor care s-au dus la fata locului).
Draga mea ,dar ce treaba avem noi cu mantuirea altora?
Daca aveai idei bune ,era bine daca le spuneai de la inceput.
Copiii acestia nu au o persoana care sa ii organizeze ,le lipseste o mana de femeie care sa ii ajute.
De ce sa aruncam cu pietre in oameni binevoitori cand noi insine -si ma numar si eu printre acestia -nu am facut nimic in sensul acesta ,am preferat sa ne vedem de ale noastre.
Asta am zis mai devreme si nu stiu daca ai sesizat ,noi criticam ca unii au dat lucruri de care nu mai aveau nevoie ,desi in poze vad lenjerii noi ,si Hristos a zis sa dam una din haine la saraci ,daca avem doua haine.Dar nu a mentionat ca este pacat sa dam haina care nu ne mai trebuie.
Noi nu avem doua haine ,avem nenumarate ,dulapurile sunt pline si nu dam nimic.
Doamne ajuta !
Vechi 06.10.2009, 10:02:41
anita anita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de nutzy Vezi mesajul
din pacate cele doua paturi si sifonerul nu am gasit inca.Am fost de dimineata cu asistentul de la primarie si asistentul de la protoerie dupa niste usi din geamuri Am gasit 2 geamuri
usi inca nu am gasit,sper ca vom gasi pana la urma..
draga Nutzy ,
Dumnezeu sa iti rasplateasca efortul depus !
Doamne ajuta !
Vechi 06.10.2009, 10:07:19
Cristina87's Avatar
Cristina87 Cristina87 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 15.02.2009
Smile sa speram ca sunteti multumiti

se vede clar...asa ar fi facut de la inceput dar daca ati cazut de comun acord sa nu se dea lucrurile toate deodata, atunci de ce vin unele persoane cu acuzatii etc.
si la asta ma refeream cand ziceam offff, nu la postarea unor poze.ma bucur ca s-a mai avansat.doamne ajuta in continuare.
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ajutor umanitar pentru Geanina, o profesoara de religie glykys Umanitare 8 01.08.2015 00:00:03
O familie cere ajutor pentru copiii lor Adriana Cluj Umanitare 0 28.05.2012 17:42:54
Ajutor umanitar Danielbucur Umanitare 0 19.08.2011 17:25:04
Sa dam o mana de ajutor pentru copiii din Glodeanu addavv Stiri, actualitati, anunturi 1 13.04.2011 12:47:46