![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu e nimic la intimplare? De unde stii? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu e nimic la intamplare. Tu cum de nu stii? ![]()
"Daca cineva mi-ar fi dovedit ca Hristos sta in afara adevarului, si daca in realitate adevarul ar sta in afara de Hristos,atunci as prefera sa fiu cu Hristos si nu cu adevarul" (Dostoievski) "Daca Dumnezeu nu exista atunci totul este permis" (tot Dostoievski) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() scriu ceva aiurea ca sa lungesc mesajul |
|
|||
|
|||
![]()
Stau si ma gandesc, oare cei care ajung in Iad stau acolo si se caiesc fata de alegerile pe care le-au facut in viata? Daca da, mai este acceptata aceasta cainta ca "bilet" catre Rai? Sunt sigur ca daca Iadul va fi real, si cainta va fi la fel de reala. Ar putea Dumnezeu sa stea cu inima de piatra fata de cei care plang o eternitate ca nu sunt cu El?
User vechi: scrabble. Last edited by hmiron; 10.10.2009 at 22:16:34. |
|
|||
|
|||
![]()
Diavolii stau in iad de mii de ani, sunt constienti ca gresesc, dar continua sa faca rele si nu isi cer iertare. Ei au pierdut capacitatea de a se pocai. Dupa moarte, si sufletul uman pierde capacitatea de a se pocai. Numai in trup fiind, oamenii pot face canon pentru pacate.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Am citit citatele date din diversi parinti, dar nu sunt lamuritoare - ma intreb cum pot fi ele lamuritoare pentru credinciosii de rand. Poate cineva sa explice in cateva cuvinte discrepanta asta? Sau macar demonstrati-mi ca nu e o discrepanta si doar mi se pare mie.
|
|||
|
|||
![]()
Origen a fost anatematizat pentru aceasta invatatura, apocatastaza. Iadul este vesnic pentru ca noi suntem LIBERI sa alegem binele sau raul. Mantuitorul Iisus Hristos a murit si a inviat pentru noi, ni se da in Sfanta Impartasanie... ce putem cere mai mult? Cei care ajung in iad, din vina lor ajung.
Aici este un articol cu care sunt partial de acord, insa are si idei bune. http://www.ortodoxia.md/articole-si-...at-ajun-in-rai |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ceea ce nu e de inteles este de ce se jura unii prin salile de judecata si ce cauta acolo pentru o judecata strimba, cu pedepse proportionale cu pacatele? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De fapt, timpul contine eternitatea, o reflecta, prin Clipa. Nu trebuie sa-ti reprezinti eternitatea ca un timp nelimitat, ci ca o depasire a timpului.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
vesnicia iadului | costi21 | Din Noul Testament | 14 | 26.02.2013 17:01:34 |
Focul iadului | Profetul de carton | Secte si culte | 500 | 29.12.2012 16:49:09 |
Socant: avem dovada existentei iadului! | Florin-Ionut | Alte Religii | 11 | 11.11.2010 17:08:08 |
O descriere a iadului islamic... | scrabble | Religia Islamica | 31 | 08.01.2010 20:58:01 |
|