![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Psalm
![]() Ruga mea e fara cuvinte Si cantul, Doamne, mi-e fara glas, Nu-ti cer nimic. Nimic ti-aduc aminte. Din vecinicia ta nu sunt macar un ceas. Nici rugaciunea, poate, nu mi-e rugaciune, Nici omul meu nu-i poate omenesc. Ard catre tine-ncet, ca un taciune, Te caut mut, te-nchipui, te gandesc. Ochiul mi-e viu, puterea mi-e intreaga Si te scrutez prin albul tau vesmant Pentru ca mintea mea sa poata sa-nteleaga Nengenunchiata firii pe pamant. Sageata noptii zilnic varfu-si rupe Si zilnic se-intregeste cu metal. Sufletul meu, deschis ca sapte cupe, Asteapta o ivire din cristal, Pe un stergar cu braie de lumina. Spune tu, Noapte, martor de smarald, In care-anume floare si tulpina Dospeste sucul fructului Sau cald? Gatita masa pentru cina, Ramane pusa de la pranz. Sunt, Doamne, prejmuit ca o gradina, In care paste-un manz. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Citate preferate, cugetari, vorbe de duh | silverstar | Generalitati | 1175 | 03.08.2016 14:54:36 |
poezii crestine | Maria-Raluca | Generalitati | 35 | 08.04.2015 18:15:49 |
Poezii de Pasti | laurastifter | Sfintele Pasti - Invierea Domnului | 21 | 02.05.2013 15:59:15 |
Poezii de Pasti | PuiMicGeorgiana | Sfintele Pasti - Invierea Domnului | 0 | 19.04.2011 11:46:00 |
Poezii crestine! | Laurentiu | Generalitati | 1 | 01.03.2007 14:31:41 |
|