Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Slujbele Bisericii Ortodoxe > Tinuta in Biserica

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 27.10.2009, 17:51:59
Fani71 Fani71 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.04.2009
Locație: Bruxelles
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mirelat Vezi mesajul
o fi ea traditie cu t mic dar trebuie sa recunosti Fani draga ca alta prestanta are un preot cu o barba patriarhala decat unul span.

la fel si barbatii, mie una mi se par mai seriosi cei care isi lasa barba. (asta nu inseamna ca barbatu' meu are, n-a fost sa fie!). se mai zicea pe undeva, de gustibus non disputandum. pana la urma, involuntar chiar, cred ca toti apreciaza mai mult "interiorul" decat "exteriorul". putini insa isi dau seama de asta.
Barbatul meu poarta barba si ii sta bine dupa parerea mea.
Eu vreau sa spun ca nu cred ca barba iti da neaparat prestanta, depinde de forma fetei, si depinde foarte mult si de cultura, si de moda. De cand cu islamistii o barba prea stufoasa te face mai degraba identificabil cu talibanii et co, aici in occident, nu iti da prea multa prestanta.
Cunosc oameni care par sa masoare ortodoxia sau sfintenia unui patriarh sau calugar dupa lungimea barbii... Iarasi ne poticnim in exterioritati, noi ortodocsii.
Este 'ispita' noastra... ;-)

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Barbatul, capul femeii? Traditie Nunta 426 07.11.2011 19:45:03
Ispitele postului heaven Postul 17 11.03.2011 10:46:50
De asta ce ziceti? Vor sa schimbe si data Pastelui :( BogdanF2 Generalitati 41 10.10.2010 22:43:21
Ispitele dupa spovedanie Elena78 Pocainta 8 29.10.2009 17:40:59