![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Pentru ca aici a lasat DUMNEZEU liberul arbitru ca prin voea noastra si nu fortati sa aducem inparatia LUI DUMNEZEU pe pamant. |
|
|
||||
|
||||
|
Corect. Dar asta nu inseamna o intelegere in litera, este? Si ma gandesc ca ai invatat de la cineva interpretarea asta... Deci nu inteleg de ce subliniezi interpretarea in litera si la partea cu "nu ne duce pe noi in ispita". De ce nu citesti interpretarile Sfintilor, care au inteles in Duh sensul expresiei?
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Si atunci pentru ce ai mai deschis topicul asta?
|
|||
|
|||
|
Spunea cineva aici pe site, ca nu pune decat intrebari la care stie raspunsul. Sau se face o verificare a ceea ce stim si poate se dau si note.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Pun intrebari care au raspunsuri multiple (de fapt e un singur raspuns dar noi vedem multe alte raspunsuri in functie de evolutia noastra spirituala). |
|
|
|||
|
|||
|
Si de ce crezi ca cele citite in cartea mentionata sunt corecte? Exista multe talcuiri la Tatal Nostru. Daca am citit altceva decat tine, nu este bine?
|
|
|
|||
|
|||
|
Ca sa vad ce parere au alti oameni ortodoxi si se pare ca e cam diferita.
CUVINTUL LUI DUMNEZEU se pare ca este schimbat de noi oamenii dupa cum ne suna noua la ureche ca e bine sau nu. |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Tatal nostru | fallen | Rugaciuni | 32 | 04.04.2012 18:17:57 |
| Tatal Nostru - intrebare | unamic | Rugaciuni | 13 | 14.10.2010 01:21:13 |
| Tatal NOSTRU | andreicozia | Rugaciuni | 23 | 27.09.2010 00:49:59 |
| Rugaciunea Tatal Nostru | tatvioro | Rugaciuni | 6 | 05.02.2010 08:56:24 |
| Tatal Nostru | Ratacitorul | Biserica Ortodoxa Romana | 10 | 19.01.2009 06:03:21 |
|
|