![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Teoria spatiului curb este poate la fel de hilara, insa rezultatele ei sint incontestabile, chiar daca ea nu reprezinte absolutul in materie de gravitatie. O teorie ce nu se aplica intr-un domeniu nu se poate referi la acel domeniu. In domeniul abiogenezei s-au facut experimente incurajatoare dar nu e inca o teorie completa. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Citat:
Citat:
Trebuie sa recunosti ca ceva din voi face sa incline balanta muuult mai mult spre teoria evolutionsita decat in existenta lui Dumnezeu...de ce se intampla acest lucru? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Amintiri despre aparitia omului sint in toti oamenii, suferim cu totii din cauza asta. Consider ca un om de stiinta, care intelege ce e aia dovada, nu are de ales. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]() Doamne ajuta! |
|
|||
|
|||
![]()
Haideti ca va zic eu o poveste. Credinciosi si necredinciosi. Super oferta vietii! de ce nu asteptati voi sa muriti ca sa stiti ce sunteti?
undeva in Biblie scrie ca nu`i bine sa incepi o cearta.oricat ati zice voi ca nu se cearta nimeni faptul ca unu incearca pe altu sa`l convinga ca e asa cum zice el,e totusi o haraiala. Eu zic asa. Om fi noi oameni dar da`o incolo de treaba, nu vedeti ce comportament au cei din jur? nici maimutele nu se comporta in asa hal. unii oameni se trag din bestii! sa fim realisti. deci eu zic asa. om muri si om vedea. gata cu parerile;toate astea`s presupuneri de`ale oamenilor religiosi si oamenii stiintei. nimic nu`i sigur. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Mai vedem noi. eu am auzit ca dupa moarte in primele zile esti tare constient:))
tu ia si invata pe maine ca ai test la mate:)) |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Esti pregatit? | vultur77 | Generalitati | 1 | 23.11.2011 00:29:41 |
esti varsta de 33 ani una fatidica? | ingerul_pazitor | Generalitati | 46 | 02.01.2011 20:30:57 |
Iubeste-ma asa cum esti tu ! VIDEO | carmina | Mari Duhovnici si predicile lor | 10 | 21.03.2009 20:37:29 |
Iubeste-ma asa cum esti tu | TeoH | Generalitati | 3 | 11.09.2008 18:48:12 |
|