![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Oricarui lucru ii poti gasi o parte negativa, depinde doar de viziunea ta |
|
|||
|
|||
![]()
ne ne ne ne, nu-i cu acelasi inteles. To monkey around inseamna a nu fi serios, si poate fi si cu sens ghidus, nu e asa negativ ca maimutareala, care inseamna a imita pe cineva in mod caraghios sau a te stramba. Dar oricum nu e vorba de limba engleza. In orice caz in romana suna putin mai urat.
"Daca cineva mi-ar fi dovedit ca Hristos sta in afara adevarului, si daca in realitate adevarul ar sta in afara de Hristos,atunci as prefera sa fiu cu Hristos si nu cu adevarul" (Dostoievski) "Daca Dumnezeu nu exista atunci totul este permis" (tot Dostoievski) |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Nu deloc, e vorba de nuanta. Am studiat lingvistica si as putea sa-ti tin o disertatie stiintifica de pagini intregi pe tema asta, dar nu e locul potrivit pt asta
![]()
"Daca cineva mi-ar fi dovedit ca Hristos sta in afara adevarului, si daca in realitate adevarul ar sta in afara de Hristos,atunci as prefera sa fiu cu Hristos si nu cu adevarul" (Dostoievski) "Daca Dumnezeu nu exista atunci totul este permis" (tot Dostoievski) |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Esti pregatit? | vultur77 | Generalitati | 1 | 23.11.2011 00:29:41 |
esti varsta de 33 ani una fatidica? | ingerul_pazitor | Generalitati | 46 | 02.01.2011 20:30:57 |
Iubeste-ma asa cum esti tu ! VIDEO | carmina | Mari Duhovnici si predicile lor | 10 | 21.03.2009 20:37:29 |
Iubeste-ma asa cum esti tu | TeoH | Generalitati | 3 | 11.09.2008 18:48:12 |
|