![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
daca as fi spus cu cuvintele mele,ai fi raspuns: "nu vorbesc fara verset".
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu la trimiterile biblice m-am referit, ci la comentarii.
|
|
||||
|
||||
![]()
Pentru cine vrea sa cerceteze Adevarul,nu ar trebui sa se gandeasca la cel care da argumentele.Normal ca e de preferat sa vezi ce spun teologii,nu eu.Eu doar mi-am adus aminte de verset.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() http://oamenisiperspective.com/video...constantinescu Asta e linkul postat de Maranatha, si la minutul 39:20...asa ceva, si li se lumineaza ochii cand pomenesc de aceasta femeie la propriu, deci este clar ca aceasta femeie face parte din lectura obligatorie a oricarui adventist desi unii s-au mai desteptat si macar evita sa o pomeneasca !!!!!!!!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
tu de ce citesti pe staniloaie ? ai citit tu ce scrie EGW despre Hristos? Eu personal am citit doar 2-3 carti ale ei. O respect .Cred ca Dumnezeu a luminat-o ,cum a facut si cu altii si atit. Vrei sa-ti spun povesti de prin ortodoxie care se cheama a fi inspirate si care nu sufera comparatie cu ce a scris EGW? Edy Constantinescu e unul din pastorii care stiu bine ce a scris EGW si care face parte din cei care nu sint de acord cu faptul ca biserica i-a cladit un "piedestal" asemenea sfintilor de pe la voi. Si eu sint de acord cu el si multi altii. Asta nu inseamna ca ce a scris ea nu e de valoare. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Un raspuns va rog ! | cristian98 | Botezul | 10 | 08.01.2013 01:11:14 |
un răspuns..! | myself00 | Generalitati | 5 | 16.03.2012 17:17:29 |
raspuns | verona | Generalitati | 2 | 23.10.2006 19:44:56 |
raspuns | pompi | Vrajitoria | 1 | 06.07.2006 15:20:47 |
|