Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 19.11.2009, 21:58:31
ovidiu-s's Avatar
ovidiu-s ovidiu-s is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.05.2008
Locație: Targu Mures
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de IoanaAndreea
Asa e,m-am gandit la melodiile lor cand am citit versetul scris de tine.Ei au versuri frumoase,dar nu simti frica de Dumnezeu cand le asculti.La ortodocsi,chiar daca e in alta limba cantarea si nu intelegi ce spune,simti.
Da, este vorba de diferența fundamentală între Biserica bimilenară a lui Hristos care își continuă drumul în timp fără adăugiri și tradițiile neoprotestante născute din materialismul protestant și pragmatismul american. Este diferența până la urmă, între lucrarea lui Dumnezeu și lucrarea satanei.
Vechi 19.11.2009, 22:06:45
tricesimusseptimus tricesimusseptimus is offline
Banned

Data înregistrării: 15.10.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit pentru Ioana Andreea

Drăguț colajul, apreciez efortul, însă ai folosit prea mult lipici. Încearcă să te exprimi în cuvintele tale, vei fi mult mai credibilă.
Reply With Quote
Vechi 19.11.2009, 22:21:35
Ioana-Andreea's Avatar
Ioana-Andreea Ioana-Andreea is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.11.2009
Locație: Ploiesti
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Ioana-Andreea
Implicit

Citat:
În prealabil postat de tricesimusseptimus Vezi mesajul
Drăguț colajul, apreciez efortul, însă ai folosit prea mult lipici. Încearcă să te exprimi în cuvintele tale, vei fi mult mai credibilă.
daca as fi spus cu cuvintele mele,ai fi raspuns: "nu vorbesc fara verset".
Reply With Quote
Vechi 19.11.2009, 22:26:13
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Ioana-Andreea Vezi mesajul
daca as fi spus cu cuvintele mele,ai fi raspuns: "nu vorbesc fara verset".
Nu la trimiterile biblice m-am referit, ci la comentarii.
Reply With Quote
Vechi 19.11.2009, 22:33:14
Ioana-Andreea's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de tricesimusseptimus Vezi mesajul
Nu la trimiterile biblice m-am referit, ci la comentarii.
Pentru cine vrea sa cerceteze Adevarul,nu ar trebui sa se gandeasca la cel care da argumentele.Normal ca e de preferat sa vezi ce spun teologii,nu eu.Eu doar mi-am adus aminte de verset.
Reply With Quote
Vechi 19.11.2009, 22:36:43
Ioana-Andreea's Avatar
Senior Member

Implicit

Scuze lui Iustin45,nu am citit tot inainte sa postez acel verset,deja il postase.
Reply With Quote
Vechi 20.11.2009, 01:32:02
Maranatha
Guest

Implicit

Citat:
Asa e,m-am gandit la melodiile lor cand am citit versetul scris de tine.Ei au versuri frumoase,dar nu simti frica de Dumnezeu cand le asculti.La ortodocsi,chiar daca e in alta limba cantarea si nu intelegi ce spune,simti.
Oare asa sa fie Ioana? Nu trebuie sa intelegi ce cere Dumnezeu de la tine?
Ca sa simti pacatul trebuie sa-l recunosti,cred eu.Cum faci asta?
Inima nu stie ce sa aleaga ,daca ceva ii place .Pt asta ne-a fost data si ratiunea.
Ca sa stim sa alegem.
Cum crezi ca a ademenit-o sarpele pe Eva? Nu prin simt .Ia sa vezi ce bun e fructul acela al cunoasterii binelui si raului si ajungi ca Dumnezeu ,a zis el.
Si ea a ales ca doar iubea frumosul si tot ce e bun.Daca nu cunostea ce e rau!

Prin urmare , si mie imi plac multe melodii.Dar cind aflu despre ce cinta ,ori ma bucur ori ma infior.
Daca cinti lui Dumnezeu din tot sufletul ,atunci ai frica de Dumnezeu ,iar aceasta frica se traduce prin respect profund ,nu frica de un asupritor.
Tot timpul e o balanta intre iubire si ratiune .Orice extrema strica echilibrul.
De aceea eu sint rezervat in fata iubirii fara margini si mistice,in care lasi jos orice aparare.
Reply With Quote
Vechi 20.11.2009, 01:39:50
Maranatha
Guest

Implicit

Citat:
cum explici asta?
http://www.youtube.com/watch?v=HbcL4mkNfzM

Crezi ca daca icoanele ar fi fost idoli,s-ar mai fi miscat muntele dupa ce cei care s-au rugat au adus icoane,cruci si Sfinte Moaste?]
Ioana ,fa-ti un bine,vad ca esti onesta.
Nu iti lasa privirea de la Isus Hristos , de la credinta in El si nu o sa ai probleme sa intelegi Evanghelia Lui. In rest nu ai nevoie de absolut nimic. Elibereaza-ti mintea de lucrurile marunte ca sa-I faci loc Lui.
Sa ai pacea Lui.
Reply With Quote
Vechi 20.11.2009, 09:53:56
Geony's Avatar
Geony Geony is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.02.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Maranatha Vezi mesajul
Cum crezi ca a ademenit-o sarpele pe Eva? Nu prin simt .Ia sa vezi ce bun e fructul acela al cunoasterii binelui si raului si ajungi ca Dumnezeu ,a zis el.
Si ea a ales ca doar iubea frumosul si tot ce e bun.Daca nu cunostea ce e rau!.
Asa cum a ademenit sarpele pe om in Rai , asa ademenesc cultele NP pe oameni:
"Crede in isus si te boteaza si vei fi mantuit" ...dupa care il tot amageste (diavolul pe om prin gura pastorului) ca este mantuit , ca nu trebuie sa mai faca nimic , ....si sarmanul om inregistreaza aceste cuvinte si se considera mantuit...daca un ortodox vb cu el , duhul mandriei il face pe NP sa-si arate superioritatea fata de "pacatosul de ortodox".
Nici un pacat nu mi se pare mai grav in lumea NP decat PACATUL MANDRIEI....apoi , sa nu crezi ca nu mai au ei pacate , stiute de ei si de D-zeu.

Citat:
În prealabil postat de Maranatha Vezi mesajul
Daca cinti lui Dumnezeu din tot sufletul ,atunci ai frica de Dumnezeu ,iar aceasta frica se traduce prin respect profund ,nu frica de un asupritor.
.
Daca ai canta lui D-zeu manele crestine va da voua frica de El , apoi eu ma bucur. De cate ori aud cantece ale NP imi vine sa dansez .....de hip-hopuri crestine , de rock-crestin , etc are nevoie D-zeu ?
"Frica prin respect profund" - aici ai dreptate , ca nu dansati pe melodii din respect fata de D-zeu care se pomeneste in cantare.
"Frica de asupritor" - D-zeu rasplateste fiecaruia dupa faptele sale , fie in lumea asta , fie in cea viitoare. Daca nu am avea frica de D-zeu am ajunge sa facem rautati nenumarate .
Reply With Quote
Vechi 20.11.2009, 13:39:00
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Geony Vezi mesajul
Daca ai canta lui D-zeu manele crestine va da voua frica de El , apoi eu ma bucur. De cate ori aud cantece ale NP imi vine sa dansez .....de hip-hopuri crestine , de rock-crestin , etc are nevoie D-zeu ?
"Frica prin respect profund" - aici ai dreptate , ca nu dansati pe melodii din respect fata de D-zeu care se pomeneste in cantare.
Nici noi (AZȘ) nu suntem de acord cu "muzica" hip-hop, rock sau manele, chiar dacă ar avea versuri creștine. Nu răspundem de preferințele muzicale ale altora. De gustibus non disputandum.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Un raspuns va rog ! cristian98 Botezul 10 08.01.2013 01:11:14
un răspuns..! myself00 Generalitati 5 16.03.2012 17:17:29
raspuns verona Generalitati 2 23.10.2006 19:44:56
raspuns pompi Vrajitoria 1 06.07.2006 15:20:47