Citat:
În prealabil postat de Ioana-Andreea
Noi credem si fara demonstratie,dar cum voi spuneti ca e doar simbol,au venit si dovezile ca Iisus sa va arate ca este adevarat.De ce spui ca nu prin demonstratie,daca am auzit de la un protestant si ca nu crede ca Sfantul Mormant e chiar cel de la Ierusalim,cand plang icoanele spuneti ca nu credeti.Mi se pare ca voi sunteti cei rationali.
|
Ioana-Andreea asculta te rog macar o emisiune a pastorului Edy, care din cate vad este extrem de popular prin adventisti...si sa vezi ca sunt exact aceleasi conceptii pe care le emite el

. Acum ceea ce nu inteleg este ce au ei importiva Sfintilor Parinti ai nostri de nu ii pot lua in considerare, dar asculta cu sfintenie ce zice orice Pastor....nu e ciudat? Iarasi cand ceva nu le convine sugereaza sa ne exprimam cu propriile noastre cuvinte...cand ei de fapt nu pot face asta, si asculta si memoreaza interpretari oferite de Pastori.
Ceea ce nu inteleg eu iarasi, este ce cauta oamenii aia la costum, pe fata carora nu se vede niciun pic de sfintenie, ba chiar aroganta si accent cautat/fals (un fel de trend printre pastori, oriunde dai de ei, imbletesc limba asa prin gura si stalcesc cuvintele de parca ar fi de pe alte meleaguri)...pentru ca se vede ca UNII sunt doar niste oameni cititi si atat.
Si Topcat daca ar avea putina credinta ar putea deveni Pastor din 2 miscari...