Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Cultura, Arta, Stiinta > Teologie si Stiinta
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 24.11.2009, 13:35:19
topcat
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Danut7 Vezi mesajul
Selectia naturala functioneaza doar la informatii si componente(ale organismului) existente.Schimbarea adaptiva prin instrainarea de vechile mecanisme si componente si schimbarea unor functii cu altele devinind independente fata de vechile componente este imposibila.Cam asta inseamna afirmatiile:

Selecția naturală lucrează NUMAI cu informații existente
“Selecția naturală poate acționa numai asupra acelor proprietăți biologice care există deja; nu poate crea proprietăți pentru a răspunde unor nevoi de adaptare.”

Componentele nu funcționează până când toate interdependențele nu sunt prezente iar sistemul funcționează și îi conferă organismului o anumită valoare pentru supraviețuire.”

Problema este aceea că însuși sistemul selecției naturale pe care-l propunea Darwin tinde să elimine componentele interdependente ale sistemelor complexe pe măsură ce acestea se dezvoltă.

----------------------------------------------------------------------------------------

Cum a ajuns pestele amfibian si taratoare prin mutatie punctuala?Nu presupune o mutatie la o scala mult mai mare?Pestele respira prin branhii si traieste doar in apa, cum s-a schimbat asha drastic ajungand sa respire chiar prin plamani?Pestele are solzi, are aripi si coada si buze groase.Cum a ajuns sa aiba membre, solzii sa se transforme in piele?
Am inteles afirmatiile tale, nu am vazut vreo dovada. Din contra, ti-am dat un exemplu ce contrazice ceea ce spun creationistii.
Vad ca doresti sa mentii argumentul complexitatii ireductibile, refutata demult.
Vechi 24.11.2009, 13:41:14
Danut7 Danut7 is offline
Banned

Data înregistrării: 30.07.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de topcat Vezi mesajul
Am inteles afirmatiile tale, nu am vazut vreo dovada. Din contra, ti-am dat un exemplu ce contrazice ceea ce spun creationistii.
Vad ca doresti sa mentii argumentul complexitatii ireductibile, refutata demult.
va trebui sa vi cu un exemplu mai mare decat o bacterie;nici nu stiu daca bacteria intra in regnul animal;
Vechi 24.11.2009, 13:45:54
topcat
Guest

Implicit

Citat:
va trebui sa vi cu un exemplu mai mare decat o bacterie;nici nu stiu daca bacteria intra in regnul animal;
Tin sa iti amintesc ca argumentul creationist era "nu exista mutatii care sa produca informatie", da?
Vechi 24.11.2009, 14:04:57
Danut7 Danut7 is offline
Banned

Implicit

De la mutatia aia pana la "de la peste la pasare" e drum lung cale batuta.Pana la evolutionism e cale multa de la bacteria asta.Mutatia aia nu a schimbat nimic in constitutia bacteriei in afara unor gene si in afara faptului ca "mananca" nylon.Sunt sigur ca, chestii de genu asta probabil mai exista in natura, dar de la schimbarea "unor gusturi" pana la schimbarea constitutiei inca mai e de mers.
Vechi 24.11.2009, 14:14:20
topcat
Guest

Implicit

Citat:
De la mutatia aia pana la "de la peste la pasare" e drum lung cale batuta.Pana la evolutionism e cale multa de la bacteria asta.Mutatia aia nu a schimbat nimic in constitutia bacteriei in afara unor gene si in afara faptului ca "mananca" nylon.Sunt sigur ca, chestii de genu asta probabil mai exista in natura, dar de la schimbarea "unor gusturi" pana la schimbarea constitutiei inca mai e de mers.
Calea lunga se masoara in milioane de ani. Principiul functioneaza si astfel se darima marea majoritate a argumentelor creationiste.
Ce inseamna pentru tine modificarea constitutiei? Acum citeva posturi ti-am dat un desen in care se vede ca nu s-a modificat constitutia de la peste la mamifere, s-au rearanjat componentele existente si si-au schimbat usor forma.
Vechi 24.11.2009, 14:18:35
Danut7 Danut7 is offline
Banned

Implicit

Citat:
Calea lunga se masoara in milioane de ani. Principiul functioneaza si astfel se darima marea majoritate a argumentelor creationiste.
Ce inseamna pentru tine modificarea constitutiei? Acum citeva posturi ti-am dat un desen in care se vede ca nu s-a modificat constitutia de la peste la mamifere, s-au rearanjat componentele existente si si-au schimbat usor forma.
Abureli... Nu-mi place vrajeala sa stii.

Evolutia este dumnezeul tau.Urata religie ti-ai ales.

I se potrivesc expresiile acestei teorii : "La pastele cailor" "cand porcii zboara"
Vechi 24.11.2009, 14:26:32
topcat
Guest

Implicit

Exista multe deosebiri intre evolutie si dzeu
Vechi 24.11.2009, 16:41:37
Danut7 Danut7 is offline
Banned

Implicit

Citat:
Tin sa iti amintesc ca argumentul creationist era "nu exista mutatii care sa produca informatie", da?
As spune mai degraba ca exista design inteligent, tocmai ce m-am uitat peste aceasta teorie.Este o teorie inteligenta.Dupa perceptia mea asupra acestei teorii as incadra bacteria nylon in categoria designului inteligent.
Subiect închis

Tags
evolutionism

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Despre ereziarhi, erezii si combaterea acestora la Sfintele Sinoade Ecumenice tot-Laurentiu Dogmatica 15 11.04.2014 00:40:59
Puncte comune intre catolicism si ortodoxie PadreCory Biserica Romano-Catolica 17 12.04.2008 01:35:49