Citat:
În prealabil postat de Danut7
Selectia naturala functioneaza doar la informatii si componente(ale organismului) existente.Schimbarea adaptiva prin instrainarea de vechile mecanisme si componente si schimbarea unor functii cu altele devinind independente fata de vechile componente este imposibila.Cam asta inseamna afirmatiile:
Selecția naturală lucrează NUMAI cu informații existente
“Selecția naturală poate acționa numai asupra acelor proprietăți biologice care există deja; nu poate crea proprietăți pentru a răspunde unor nevoi de adaptare.”
Componentele nu funcționează până când toate interdependențele nu sunt prezente iar sistemul funcționează și îi conferă organismului o anumită valoare pentru supraviețuire.”
Problema este aceea că însuși sistemul selecției naturale pe care-l propunea Darwin tinde să elimine componentele interdependente ale sistemelor complexe pe măsură ce acestea se dezvoltă.
----------------------------------------------------------------------------------------
Cum a ajuns pestele amfibian si taratoare prin mutatie punctuala?Nu presupune o mutatie la o scala mult mai mare?Pestele respira prin branhii si traieste doar in apa, cum s-a schimbat asha drastic ajungand sa respire chiar prin plamani?Pestele are solzi, are aripi si coada si buze groase.Cum a ajuns sa aiba membre, solzii sa se transforme in piele?
|
Am inteles afirmatiile tale, nu am vazut vreo dovada. Din contra, ti-am dat un exemplu ce contrazice ceea ce spun creationistii.
Vad ca doresti sa mentii argumentul complexitatii ireductibile, refutata demult.