![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
As vrea sa incercam sa ramanem obiectivi, prietene cotoracia, si sa nu devenim personali.
Am evitat cat am putut in tot ce am scris despre subiecte legate de viata intima sa ma refer la experientele si trairile proprii, pentru ca nu am dorinta sa citeasca miile de oameni care consulta acest sit ce se petrece la mine in dormitor. Sigur, unele din lucrurile pe care le scriu se bazeaza si pe anumite experiente personale, insa nu am de gand sa spun care si de ce. Deci, ar fi bine cand criticam ideile cuiva sa nu spunem ca acel cineva spune acel lucru 'penrtru ca ii convine'. Nu am scris, repet, aici, nimic concret despre relatia dintre mine si sotul meu, nu a scris ca el ar fi neinfranat si eu doritoare sa postesc, nu am scris ca eu nu vreau sa am copii (de altfel am unul mic si altul pe drum), nu am scris ca folosesc anticonceptionale etc etc etc De altfel, de multe ori argumentez penttru lucruri pe care eu nu le fac si nu am de gand. Este greu sa ramanem obiectivi, stiu. Si eu ma mai enervez cateodata si devin acida, recunosc, cand citesc lucruri care mi se par atat de impotriva duhului Evangheliei.
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Blestemele Sfantului Vasile cel Mare | mihaela_0508 | Intrebari utilizatori | 4 | 03.05.2010 16:52:16 |
despre cartile din care se canta slujba | NiCcoleta | Despre Utrenie | 6 | 21.03.2010 17:54:22 |
PACATELE | ancah | Pocainta | 24 | 24.09.2008 14:04:20 |
|