![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Cum vad eu , prima fiara reprezinta o imparatie , imparatia lui Antihrist, un sistem guvernamental, iar a doua fiara reprezinta proorocul mincinos , un sistem religios fals.Aceasta inteleg prin faptul ca se zice "arata ca un miel, dar vorbea ca un balaur".Atunci cand nu va mai fi cine sa-l opreasca, se va face cunoscut Antihrist.Am citit undeva ca prima surpare a puterii care il tine sa nu vina a avut loc la marea schisma in 1054, cu caderea papalitatii si a catolicilor.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
mincinos, adica o noua religie pentru toti. E o idee. Insa tot e nevoie, ca sa tii in frau tot mapamondul si sa-l indoctrinezi, de o retea integrata TV+computere (prima fiara) pusa in lucru de o retea de sateliti (a doua fiara) si condusa de un om (proorocul mincinos). Plus supravegherea, plus cipurile, plus codurile pe marfuri si obiecte. Nu poti subjuga o planeta fara cele trei.
Făcutu-ți-s-a ocara ca și lauda, paguba precum câștigul și străinul ca fratele? Cum nu înțelegeți că nu despre pâini v-am zis? Ci feriți-vă de aluatul fariseilor și al saducheilor! (Matei 16:11) Omul deține atâta Adevăr câtă Iubire dăruie. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
IPS Teofan un antihrist? | mihailt | Biserica Ortodoxa Romana | 29 | 04.08.2014 16:25:08 |
Unii din cei mai mari sfinti ai timpurilor noastre -carte audio | bin000 | Resurse ortodoxe on-line | 1 | 12.11.2011 16:39:14 |
Inaintemergatorii lui antihrist | anna21 | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 39 | 25.12.2010 02:29:15 |
Cuvânt despre venirea lui Antihrist și pentru sfârșitul lumii | clujeanul33 | Generalitati | 14 | 07.05.2010 23:38:20 |
Cel mai mare roman al tuturor timpurilor | Dodi | Generalitati | 5 | 12.09.2006 19:04:14 |
|