Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 30.11.2009, 18:55:08
Danut7 Danut7 is offline
Banned

Data înregistrării: 30.07.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Cum vad eu , prima fiara reprezinta o imparatie , imparatia lui Antihrist, un sistem guvernamental, iar a doua fiara reprezinta proorocul mincinos , un sistem religios fals.Aceasta inteleg prin faptul ca se zice "arata ca un miel, dar vorbea ca un balaur".Atunci cand nu va mai fi cine sa-l opreasca, se va face cunoscut Antihrist.Am citit undeva ca prima surpare a puterii care il tine sa nu vina a avut loc la marea schisma in 1054, cu caderea papalitatii si a catolicilor.
Reply With Quote
Vechi 30.11.2009, 19:16:23
MariS_'s Avatar
MariS_ MariS_ is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.10.2009
Locație: Religie: creștin
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Danut7 Vezi mesajul
Cum vad eu , prima fiara reprezinta o imparatie , imparatia lui Antihrist, un sistem guvernamental, iar a doua fiara reprezinta proorocul mincinos , un sistem religios fals.Aceasta inteleg prin faptul ca se zice "arata ca un miel, dar vorbea ca un balaur".Atunci cand nu va mai fi cine sa-l opreasca, se va face cunoscut Antihrist.Am citit undeva ca prima surpare a puterii care il tine sa nu vina a avut loc la marea schisma in 1054, cu caderea papalitatii si a catolicilor.
Deci prima fiara ar fi un soi de guvern mondial, iar a doua ar fi proorocul
mincinos, adica o noua religie pentru toti. E o idee.
Insa tot e nevoie, ca sa tii in frau tot mapamondul si sa-l indoctrinezi, de
o retea integrata TV+computere (prima fiara) pusa in lucru de o retea de
sateliti (a doua fiara) si condusa de un om (proorocul mincinos).
Plus supravegherea, plus cipurile, plus codurile pe marfuri si obiecte.
Nu poti subjuga o planeta fara cele trei.
Cum nu înțelegeți că nu despre pâini v-am zis? Ci feriți-vă de aluatul fariseilor și al saducheilor! (Matei 16:11)
Omul deține atâta Adevăr câtă Iubire dăruie.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
IPS Teofan un antihrist? mihailt Biserica Ortodoxa Romana 29 04.08.2014 16:25:08
Unii din cei mai mari sfinti ai timpurilor noastre -carte audio bin000 Resurse ortodoxe on-line 1 12.11.2011 16:39:14
Inaintemergatorii lui antihrist anna21 Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 39 25.12.2010 02:29:15
Cuvânt despre venirea lui Antihrist și pentru sfârșitul lumii clujeanul33 Generalitati 14 07.05.2010 23:38:20
Cel mai mare roman al tuturor timpurilor Dodi Generalitati 5 12.09.2006 19:04:14