![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Pai daca cumva nu este, hai sa facem din tara asta gradina Maicii Domnului si noi sa fim micutele Ei floricele...iar Maicuta noastra sa se bucure de parfumul faptelor noastre bune, de credinta nostra, de dragostea pe care I-o purtam...
Last edited by elizabeta; 01.12.2009 at 23:19:42. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu am scris ca va veni intai in Romania ci ca sunt toate sansele ca Romania sa fie prima tara. Daca citeai bine raspunsul meu iti formulai altfel intrebarea! Este un preot din Rep. Moldova ce raspunde credinciosilor,daca vrei iti dau adresa sitului.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Nu, nu il cheama Ilarie. Sunt doi preoti pe acest site
|
|
||||
|
||||
![]()
ca sunt toate sansele ca Romania sa fie prima tara. Daca citeai bine raspunsul meu iti formulai altfel intrebarea! Este un preot din Rep. Moldova ce raspunde credinciosilor,daca vrei iti dau adresa sitului.[/quote]
Important este c'ai receptionat mesajul. Si ce'i face pe acesti preoti sa afirme ca "sunt toate sansele ca Romania sa fie prima tara"? Cred si ei in "2012" si alte prostioare?!? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Si ce'i face pe acesti preoti sa afirme ca "sunt toate sansele ca Romania sa fie prima tara"? Cred si ei in "2012" si alte prostioare?!? |
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Oare exista preot sa creada in"2012"? Nu , nu crede in nici o prostioara,cel putin asa se intelege din raspunsurile date crestinilor. Si totusi de ce va este teama ca Romania ar putea fi prima tara? Daca ma gandesc binepoate fi posibil tinand cont ca ai nostrii dragi conducatori sund dispusi sa accepte orice numai sa fie pe placul puternicilor lumii. Este clar ca alesii care ne conduc tara nu o indreapta intr-o directie buna.
|
|
|||
|
|||
![]()
Dintre toate religiile si confesiunile, ortodoxia deranjeaza cel mai mult datorita puterii pe care-o pot dobndi cei care-o respecta ca la carte. De aceea, fiind tara mica si majoritar ortodoxa ne putem astepta sa fim incercati printre primii.
Politicienii nostri nu vor lua apararea crestinilor de dragul fotoliilor pe care le detin, si-i vad capabili sa execute orbeste ordinele primite. Clasa politica e ,,aceeasi marie cu alta palarie'' ca si inainte de '89, doar ca acum nu mai asculta de PCR, ci de ordinele primite din afara, ca sa mai poata primi oarece comisioane. Asa ca aceleasi persoane care s-au pus in slujba statului comunist sau urmasii lor ne pot conduce mai usor spre pierzanie, ne pot forta sa gandim si sa actionam impotriva vointei noastre si impotriva lui Dumnezeu, mai ales daca vom face greseala sa luam documentele electronice si sa ne implantam microcip in corp. Priviti cate camere de luat vederi sunt peste tot. Oare numai pentru hoti au fost puse? Va dati seama cat de eficient vom fi manipulati si supravegheati atunci? De aceea, asa cum ne sfatuiesc marii duhovnici si sfinti, sa ne intarim duhovniceste pana nu e prea tarziu, caci de acum trebuie sa ne asteptam sa fim prigoniti. Parintele Arsenie Boca si altii au rabdat multe prigoane si umilinte in anii comunismului. Oare noi am fi in stare sa ne pastram credinta daca am avea de ales intre avantaje materiale si prigoana sau chiar moarte pentru Hristos? Asa cum spunea si parintele Gabriel Nicu si alti duhovnici, printr-o rugaciune staruitoare, am putea dobandi mila lui Dumnezeu pentru a amana acele vremuri sau pentru a ne duce cu bine crucea pana la sfarsit. Sa nu uitam ca atat in Romania cat si in alte parti continua sa existe martiri crestini chiar daca despre aceste lucruri se vorbeste doar in soapta. Dar oare nu dorim sa ne asemanam cu Iisus? Atunci sa ne luam crucea si sa-L urmam. Fara indoiala ca ne putem bucura de ajutorul Maicii Domnului in aceste vremuri daca ne rugam. Se pot intampla mari minuni prin rugaciune. Cei rai, de exemplu, se pot bate si intre ei, iar apoi crestinii se pot bucura de liniste. Oricum, un cutremur mare a fost prorocit de trei mari duhovnici romani. Acesta ne poate ajuta sa ne bagam mintile in cap si sa nu mai alergam numai dupa cele materiale. Fie voia lui Dumnezeu in toate. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Slava maicii domnului | patricia2006 | Generalitati | 6 | 05.07.2012 16:21:19 |
Romania-Gradina Maicii Domnului | alexandra28again | Generalitati | 40 | 20.12.2008 19:00:59 |
Brîul Maicii Domnului adus in Romania | Iustin32 | Generalitati | 0 | 16.05.2008 11:01:12 |
Braul Maicii Domnului in Romania | Christiana | Stiri, actualitati, anunturi | 3 | 08.05.2008 10:32:52 |
Acatistul MAICII DOMNULUI | cristiboss56 | Rugaciuni | 6 | 08.12.2007 05:04:38 |
|