![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
De ce sunteti alte oi??? Era nevoie?
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ca sa nu fim capre. :))
Asa a ales Dumnezeu sa aiba mai multe staule. Important e ca suntem oi.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Din perspectiva mea, voi aveti o scuza, ca multi dintre voi efectiv nu stiu, eu nu am scuza si tot nu fac ce trebuie. Si mandria nu-i a ta, ca nu tu te-ai apucat sa prorocesti, dar de putina ignoranta te-ai putea plange, daca refuzi sa vezi originile cultului tau, pentru ca daca nu era White, nu era nici cultul. Nimic care incepe asa nu poate duce la ceva bun. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Lareine, esti o scumpa, dar eu caut la un cult mult mai mult ca niste origini bune ; caut pe Dumnezeu si o traire crestina. Iar sora White nu e fondatoarea cultului meu.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() De unde stiti ca sunteti oi, cine v-a spus asta? |
|
|||
|
|||
![]()
Domnul a spus ca mai are si alte oi in alte staule.Tu de unde stii ca esti oaie? Pentru ca au trait altii crestinismul inaintea ta si au facut istorie?
Biblia spune ca suntem oi si nici un om nu o poate contrazice. Sac !
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Nu white, insa un pastor care a afirmat ca a coborat Duhul Sfant asupra lui si a altor cativa oameni si Biserica Oficiala a conchis ca era un simplu eretic ca atatia altii ( coincidenta sau nu, in cazul celor pretinse de pastor, exact numarul Sfintilor Apostoli ...insa pastorul sa fi fost asemeni Mantuitorului??? ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Pai, nu-mi dau seama; lumineaza-ma tu ca sa nu mai fac greseli. in afara de faptul ca sunt penti, ce alt pacat mi-ati mai gasit?
Nu am o problema cu pastorii care au initiat penticostalismul. Noi nu ii inaltam pe oameni, ca voi. Mi-e suficient ca L-am gasit aici pe Dumnezeu, desi L-am cautat peste tot si nu L-am gasit. Restul sunt detalii.
|
||||
|
||||
![]()
Doriana, nu cred ca se legitimeaza vreun ortodox prin trairile celor de dinaintea lui, pentru ca daca nu are lucrarea sa, degeaba au trait altii. Insa modul de a trai intru Christos, Sfintele Taine in care este prezent Christos, trupul si sangele Lui (de care nu am voie sa ma apropii deocamdata, asa ca vezi de ce nu-mi prea vine sa rad de altii :)) sunt ale BO, care a ramas neschimbata inca din vremea primilor crestini. Indiferent de uscaturile de pe forum, din care cea dintai sunt eu, vorba aia, sau de aiurea, continuitatea BO a ramas intru Christos _neschimbata_. Ar trebui sa fim o turma unitara dar din pacate nu suntem.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Atitudinea ortodoxa fata de oamenii de alte culte religioase | PetruD | Morala Crestina | 947 | 03.02.2013 10:31:35 |
Care este rostul pe pamant a celor necasatoriti si a celor fara copii? | sophia | Nunta | 52 | 18.10.2010 12:02:02 |
Din famila mea multi au trecut la adventisti si la alte secte | beliver | Secte si culte | 145 | 30.04.2010 18:06:16 |
O cantare ciudata, exsultet de ce se canta in BC si in alte "culte crestine" la Pasti | mihailt | Generalitati | 8 | 17.04.2010 02:20:05 |
|