Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 03.12.2009, 16:27:39
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Doriana Vezi mesajul

Umilul, suntem alte oi...si? Tot oi suntem.
De ce sunteti alte oi??? Era nevoie?
Reply With Quote
Vechi 03.12.2009, 16:29:34
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Ca sa nu fim capre. :))
Asa a ales Dumnezeu sa aiba mai multe staule. Important e ca suntem oi.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Reply With Quote
Vechi 03.12.2009, 16:32:57
lareine's Avatar
lareine lareine is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.12.2009
Locație: Altundeva
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru lareine
Implicit

Citat:
Deci ai pus o intrebare de momeala, ca si cum te-ar fi interesat [nu ca te-am fi crezut], acum aveti amandoua de ce sa radeti, mai vizionati si cate o telenovela de pe you tube, si va felicitati una pe alta ca sunteti crestine adevarate, si ce ciudati sunt sectantii astia, apoi spuneti de ei ca sunt aroganti. Fain. Crestinismul afisat de voi ma copleseste, mai am putin si ma fac ortodoxa.

Umilul, suntem alte oi...si? Tot oi suntem.
Eu nu ma felicit pentru nimic si nici nu rad de voi, ca le am pe ale mele de tras, care-mi mai taie un pic din simtul umorului.
Din perspectiva mea, voi aveti o scuza, ca multi dintre voi efectiv nu stiu, eu nu am scuza si tot nu fac ce trebuie. Si mandria nu-i a ta, ca nu tu te-ai apucat sa prorocesti, dar de putina ignoranta te-ai putea plange, daca refuzi sa vezi originile cultului tau, pentru ca daca nu era White, nu era nici cultul. Nimic care incepe asa nu poate duce la ceva bun.
Reply With Quote
Vechi 03.12.2009, 16:37:08
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de umilul Vezi mesajul
De fapt nici nu trebuia sa-ti raspund la raspunsul tau care denota aroganta si mandrie, la fel cum nu o voi mai face nici in continuare !! Pace tuturor si iertati-ma daca v-am gresit !!
Uita-te si tu, il intreb de ce trebuie sa ocolim forumul ortodox si imi spune ca sunt aroganta. Mai, cum trebuie sa vorbeasca cineva cu voi ca sa nu fie arogant? Sa zica mereu "pacatosul de mine", nevrednicul de mine", etc? Eu sunt total derutata si nu mai stiu cum sa vorbesc. Daca eram ortodoxa puteam spune orice; nu v-ar fi deranjat.

Lareine, esti o scumpa, dar eu caut la un cult mult mai mult ca niste origini bune ; caut pe Dumnezeu si o traire crestina. Iar sora White nu e fondatoarea cultului meu.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Reply With Quote
Vechi 03.12.2009, 16:37:21
AndruscaCIM's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Asa a ales Dumnezeu sa aiba mai multe staule. Important e ca suntem oi.
Asa a ales Dumnezeu???

De unde stiti ca sunteti oi, cine v-a spus asta?
Reply With Quote
Vechi 03.12.2009, 16:38:40
Senior Member

Implicit

Domnul a spus ca mai are si alte oi in alte staule.Tu de unde stii ca esti oaie? Pentru ca au trait altii crestinismul inaintea ta si au facut istorie?

Biblia spune ca suntem oi si nici un om nu o poate contrazice. Sac !
Reply With Quote
Vechi 03.12.2009, 16:41:56
AndruscaCIM's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Uita-te si tu, il intreb de ce trebuie sa ocolim forumul ortodox si imi spune ca sunt aroganta. Mai, cum trebuie sa vorbeasca cineva cu voi ca sa nu fie arogant? Sa zica mereu "pacatosul de mine", nevrednicul de mine", etc? Eu sunt total derutata si nu mai stiu cum sa vorbesc. Daca eram ortodoxa puteam spune orice; nu v-ar fi deranjat.
Poate ca nu iti dai seama exact prin ce deranjezi!!
Citat:
... dar eu caut la un cult mult mai mult ca niste origini bune ; caut pe Dumnezeu si o traire crestina. Iar sora White nu e fondatoarea cultului meu.
Nu ai gasit nici origini bune, nici pe Dumnezeu si nici traire crestina in Ortodoxie?

Nu white, insa un pastor care a afirmat ca a coborat Duhul Sfant asupra lui si a altor cativa oameni si Biserica Oficiala a conchis ca era un simplu eretic ca atatia altii ( coincidenta sau nu, in cazul celor pretinse de pastor, exact numarul Sfintilor Apostoli ...insa pastorul sa fi fost asemeni Mantuitorului???)
Reply With Quote
Vechi 03.12.2009, 16:45:14
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM Vezi mesajul
Poate ca nu iti dai seama exact prin ce deranjezi!!
Pai, nu-mi dau seama; lumineaza-ma tu ca sa nu mai fac greseli. in afara de faptul ca sunt penti, ce alt pacat mi-ati mai gasit?

Nu am o problema cu pastorii care au initiat penticostalismul. Noi nu ii inaltam pe oameni, ca voi. Mi-e suficient ca L-am gasit aici pe Dumnezeu, desi L-am cautat peste tot si nu L-am gasit. Restul sunt detalii.
Reply With Quote
Vechi 03.12.2009, 16:45:34
lareine's Avatar
lareine lareine is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.12.2009
Locație: Altundeva
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru lareine
Implicit

Doriana, nu cred ca se legitimeaza vreun ortodox prin trairile celor de dinaintea lui, pentru ca daca nu are lucrarea sa, degeaba au trait altii. Insa modul de a trai intru Christos, Sfintele Taine in care este prezent Christos, trupul si sangele Lui (de care nu am voie sa ma apropii deocamdata, asa ca vezi de ce nu-mi prea vine sa rad de altii :)) sunt ale BO, care a ramas neschimbata inca din vremea primilor crestini. Indiferent de uscaturile de pe forum, din care cea dintai sunt eu, vorba aia, sau de aiurea, continuitatea BO a ramas intru Christos _neschimbata_. Ar trebui sa fim o turma unitara dar din pacate nu suntem.
Reply With Quote
Vechi 03.12.2009, 16:46:47
AndruscaCIM's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Domnul a spus ca mai are si alte oi in alte staule.Tu de unde stii ca esti oaie? Pentru ca au trait altii crestinismul inaintea ta si au facut istorie?

Biblia spune ca suntem oi si nici un om nu o poate contrazice. Sac !
Exact multumita Sfintei Scripturi si Sfintei Traditii , ca altfel chiar nu as fi putut crede intr-un om care pretinde ca a primit "darul" Duhului Sfant si ca restul au picat brusc intr-un intuneric sa il tai cu cutitul...in timp ce voia lui Dumnezeu ar fi ca el sa fuga cu lumina si binecuvantarea spre un alt staul separat!
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Atitudinea ortodoxa fata de oamenii de alte culte religioase PetruD Morala Crestina 947 03.02.2013 10:31:35
Care este rostul pe pamant a celor necasatoriti si a celor fara copii? sophia Nunta 52 18.10.2010 12:02:02
Din famila mea multi au trecut la adventisti si la alte secte beliver Secte si culte 145 30.04.2010 18:06:16
O cantare ciudata, exsultet de ce se canta in BC si in alte "culte crestine" la Pasti mihailt Generalitati 8 17.04.2010 02:20:05