![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]()
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() De ce tot vrei sa fii considerata ca si noi, ba ca esti tot oaie, ba ca esti tot ca si noi? |
|
|||
|
|||
![]()
Pentru ca nu mi-ai demonstrat ca esti mai om ca mine sau ca apartii de o increngatura mai luminata.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]()
Of , of mandria asta..
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Arata-mi in Biblie unde se intampla toate acestea in masa, unde scrie in istoria Crestinismului ca aceste lucruri se faceau in comunitatile crestine??? Unde scrie ca tremurau toti, ca bolboroseau la gramada, vreau sa imi prezinti dovezi din Biblie!!!!...in caz contrar mi se dovedeste din nou ca sunteti o secta foaaaarte eretica!!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
aaaa..... forumul acesta este pentru a demostra care-i mai om decat altul? ops.... stai sa ma mai uit odata... ia uiteeee.... este un site crestin ortodox. gata mi-am revenit, credeam ca am intrat pe unul np.
![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ce daruri mai primesti tu, pentru ca sa stii ca e foarte ciudat darul asta( singurul pe care tambalul)...atata ai cerut pentru ca a racnit pastorul? Ai tot ce ai cerut de la Dumnezeu????...sau de fapt vorbesti discutii pe aici? Hai spune daca toate rugaciunile ti s-au implinit in 3 zile...??? Numai in Casa de adunare primesti darul ala ciudat, in rest de ce nu???...e cumva influenta pastorului??? ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Vorbirea in limbi la penticostali... | lacrimi | Secte si culte | 2217 | 03.04.2012 13:35:20 |
Ce ziceti de calugarul care a trecut la penticostali? | Raul Ortodox | Secte si culte | 120 | 28.05.2011 01:21:11 |
Despre Penticostali, Baptisti, Adventisti | danyel | Secte si culte | 741 | 11.08.2010 21:37:50 |
|