05.12.2009, 11:02:59
|
Junior Member
|
|
Data înregistrării: 29.09.2009
|
|
Citat:
În prealabil postat de lareine
Din nefericire, sunt si unii ortodocsi care pretind ca li se face rau in biserica, nu pot sa stea locului nici un minut si asa mai departe. Si ei sunt din cei care nu stiu nimic despre asta, si nu cu multi ani in urma, nici eu nu puteam rabda Liturghia pana la capat si cuvintele pe care le rostea preotul nu aveau nici un sens pentru mine, parca nu le-as fi auzit, sau si auzindu-le, nu le puteam intelege. Era o stare pe care nici acum nu mi-o pot explica: de ce un adult (ca eram totusi adult) sanatos, care pretinde si ca are ceva in cap si ca poate _intelege_ lucruri, devenea atat de nerabdator, cu urechile si ochii legati cand intra intr-o Biserica. A fost nevoie sa fac o prostie foarte mare, ireversibila si ireparabila, ca sa-mi intre dorul de impacare cu Dumnezeu in oase, dar nu doresc nimanui sa treaca prin asa ceva ca sa se 'destepte' macar putin.
|
Asa am fost si eu la inceput.Dar este bine totusi ca vin la Biserica.Aceste lucruri trebuie sa ne apropie si mai mult de Ortodoxie,inseamna ca suntem pe calea ccea dreapta,ceea ce la draci nu le convine si ne ataca.
|