Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 07.12.2009, 12:51:27
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de tricesimusseptimus Vezi mesajul
Dovada o ai în Sfânta Scriptură și nu o poți contesta, pentru că e Cuvântul lui Dumneze (versetele le găsești pe topicul despre sabat).

Structura organizatorică în Biserica Primară era aceasta: Cor.12,28 Orice versiune ai folosi, acolo nu ai să găsești preoți, dacă asta ai vrut să spui.

De ce țin marii bibliști duminica? Poate ar trebui să-i întrebi pe ei. Auzisem de marele evanghelist Billy Graham (care nu e adventist) că a început să țină sabatul.
Trice...eu vreau dovada ca in Biblie scrie ca Sfanta Scriptura este singura autoritate!!

Vreau versetul care dovedeste ca inca din primul secol crestin se tinea Sabatul?

De ce tin marii Biblisti protestanti Duminica....vreau sa aud parerea ta!!

De ce pana la White s-a tinut numai Duminica, si numai voi adventistii tineti Sabatul?
Reply With Quote
Vechi 08.12.2009, 08:57:02
tricesimusquintus tricesimusquintus is offline
Banned

Data înregistrării: 09.05.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM Vezi mesajul
Trice...eu vreau dovada ca in Biblie scrie ca Sfanta Scriptura este singura autoritate!!
Matei 4,4.7.10; 2 Tim. 3,16-17; Ioan 5,39; Fapte 17,11

Citat:
Vreau versetul care dovedeste ca inca din primul secol crestin se tinea Sabatul?
Primul secol creștin este reprezentat doar până pe la 90 în NT (Apocalipsa), iat aici nu găsești nicio referire la duminică ca zi de odihnă, în schimb găsești multe referiri la sabat. Întreaga Biblie dovedește că Sabatul e ziua de odihnă, ia-o și citește-o!

Citat:
De ce tin marii Biblisti protestanti Duminica....vreau sa aud parerea ta!!
Nu știu ce înseamnă pentru tine "marii bibliști protestanți", ce pot să-ți spun este că Protestantismul a început doar Reforma, de continuat au continuat-o neoprotestanții.

Citat:
De ce pana la White s-a tinut numai Duminica, si numai voi adventistii tineti Sabatul?
Nu doar noi adventiștii ținem sabatul (am mai răspuns la această întrebare). Informează-te cu privire la Biserica națională din Etiopia care seamănă foarte mult cu Biserica Ortodoxă. O să ai o surpriză de proporții să constați că sute de ani ea a ținut sabatul și nu duminica.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Atitudinea ortodoxa fata de oamenii de alte culte religioase PetruD Morala Crestina 947 03.02.2013 10:31:35
Care este rostul pe pamant a celor necasatoriti si a celor fara copii? sophia Nunta 52 18.10.2010 12:02:02
Din famila mea multi au trecut la adventisti si la alte secte beliver Secte si culte 145 30.04.2010 18:06:16
O cantare ciudata, exsultet de ce se canta in BC si in alte "culte crestine" la Pasti mihailt Generalitati 8 17.04.2010 02:20:05